İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı Bayırbucak Türkmenleri için yardım kampanyası başlattı.

Konuyla ilgili sosyal medya hesaplarından duyuru yapan İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel, Türkmen kardeşlerimiz için toplanacak yardımların 22 Kasım 2019 tarihinde yola çıkacağına duyurdu.

Başkan Çabukel, paylaşımında şu ifadelere yerdi: “Kahramanmaraş İYİ Parti Teşkilatı olarak şehrimizde yaşayan Bayır-Bucak Türkmenlerine yardım seferberliği başlatıyoruz. Kış gelmek üzereyken Türkmen kardeşlerimize kışlık kıyafet ve gıda; çocuklarımıza mont, ayakkabı ve kırtasiye malzemelerini ulaştıracağız. Yardımlar nakdi olarak değil ayni olarak teslim edilecektir.

22 Kasım Cuma günü toplanan yardımlar İl Başkanımız Sn. Ahmet Çabukel ve teşkilat gönüllülerimizin katılımı ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır. Yardımda bulunmak isteyenlerin yardım malzemelerini en geç 21 Kasım Perşembe günü Parti binamıza teslim etmesi önemle rica olunur.

Yardımlardan bahisle;

1) Kışlık, temiz ve kullanışlı (ikinci el dahil olmak üzere) kadın, erkek ve çocuk kıyafetleri

2) Kışlık veya spor ayakkabı (ikinci el dahil olmak üzere)

3) Bakliyat ve tahıl ürünleri öncelik alınarak gıda malzemesi

4) Çocuklar için eğitim malzemeleri

5) Çocuklar için oyuncaklar

(İkinci el ürünlerin temiz ve kullanışlı olmalarına dikkat edilmesini rica ediyor, çorap ve eldiven gibi küçük yardımlarla dahi olsa kampanyaya destek vermenizi talep ediyoruz.

Not: Vakti olmadığı için ilgilenemeyecek kişilerin parti iban numarasına nakdi yardım ulaştırması halinde gıda ve eğitim malzemeleri temin edilecektir.  Yollayacağınız tutar karşılığında faturalar tarafınıza ibraz edilecektir.”

Editör: Haber Merkezi