İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel, beraberinde İYİ Parti Onikişubat Belediye Başkan Adayı Mustafa Bastırmacı, Dulkadiroğlu ve Onikişubat İlçe Yöneticileri ile birlikte Yedikuyular Kayak Merkezinde seçim çalışmalarını sürdürdüler.

Bin 500 kişiye kavurma dağıtan İYİ Parti heyeti vatandaşın yerel yönetimlerden beklentilerini dinlediler.

Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Millet İttifakı Onikişubat Belediye Başkan Adayı İYİ Partili Mustafa Bastırmacı,  hafta sonu kar keyfi yapan vatandaşların taleplerini dinleyerek; “Kendimiz için değil, kentimiz için bu yola çıktık” destek talebinde bulundu. 

Yerel seçimlerin önemine değinen Bastırmacı; “Vereceğiniz oylar şehrimizin kaderini belirleyecek. Yerel seçimler partiler üstü bir seçimdir. Çünkü 5 yıllığına şehrimizi emanet edeceğimiz Belediye Başkanını seçeceğiz. Bu yüzden adayların partisine değil, projelerine bakmak gerekiyor.

Bugün burada bembeyaz karlar içerisinde siz değerli halkımızla bir araya geldik. İşte bizde belediyecilikte kar gibi beyaz, tertemiz bir sayfa açmak istiyoruz. Kendimiz için değil, kentimiz için oylarınıza talibim” dedi.

Editör: Haber Merkezi