Perşembe Akşamı İYİ Parti İlçe Başkanlığı binasında düzenlenen Melid-i Şerif Programına, çok sayıda partili katıldı.

Kuran-ı Kerim Tilaveti ve ardından okunan Mevlid-i Şerifin ardından, programa katılanlara teşekkür eden İYİ Parti İlçe Başkanı Mehmet Şahin: “Şanlı Ordumuzun, Kahraman Mehmetçiğimizin her zaman yanındayız dedi.

Başkan Şahin: “Yaklaşık bir haftadır Afrin’de, PKK, KCK, PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirilmesi ve sınır güvenliğimizi korumak için mücadele veren canını ortaya koyan ülkemizin gözbebeği TSK mensuplarımız, kahraman Mehmetçiklerimiz için burada toplandık.  

Rabbim dualarımızı kabul etsin, askerimizi muzaffer eylesin. Ayrıca Afrin’de şehit düşen üç kahramanımıza Yüce Allah’tan Rahmet, ailelerine sabırlar dilerim.

Bakara suresinde söylendiği gibi: ‘Onlara ölü demeyiniz, onlar ölü değillerdir. Onlar, en güzel mertebede misafirlerdir.’ Ruhları şad, mekanları cennet olsun” dedi.

Başkan Şahin, konuşmasını şu şekilde bitirdi: “Bize düşen görev, Onların uğruna şehit olduğu değerler etrafında birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi pekiştirmektir. Gün, bir olma günüdür.  

Şehitlerimizin gözü arkada kalmasın, bu cennet vatan için canımızı her zaman seve seve vermeye hazırız.” 









Editör: Haber Merkezi