Gümüşhan Restoran’da düzenlenen programa İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Davut Sarı, İlçe Başkanları, parti yöneticileri, milletvekili aday adayları ve çok sayıda partili eşleriyle birlikte katıldı.

Programın takdimini yapan İl Başkan Yardımcısı Tuna Meşe, günün anlam ve önemine dair yaptığı duygulu konuşmasında; “Öncelikle bütün annelerimizin anneler Günü’nü kutluyorum. Ebediyete intikal etmiş olan annelerimizi de buradan rahmetle minnetle anıyorum. Ben annemi çok erken yaşta  üniversite 2. sınıftayken kaybettim. Bu yüzden Anneler Günü, ben anne oluncaya kadar çok hüzünlü, anne olduktan sonra da hep bir tarafımın eksik kaldığı bir gün benim için. Ben her zaman her şeyin zamanında yapılması gerektiğine inanıyor ve düşünüyorum. Hayatımızda keşkeler ne kadar az olursa o kadar mutlu olacağımız kanaatindeyim. O yüzden burada öncelikle beylerin, kendilerini baba yapan eşlerine, çocuklardan annelerine, onların kendileri için ne kadar önemli olduğunu, onları ne kadar çok sevdiklerini, sadece bu özel günde değil, aslında her gün dile getirmeleri gerekiyor diye düşünüyorum. Keşkelerinizin az olması temennisiyle Anneler Günü’müzü tekrar kutluyorum” dedi.

Daha sonra İl Başkanı Davut Sarı’da yaptığı kısa konuşmasında, tüm Annelerin Günü’nü kutlayarak, Genel Başkanları Meral Akşener’in de bir anne olduğunu hatırlattı ve: “Biz bir yürekli anne sayesinde bu çatı altında toplandık. İnşallah Türkiye’de her şey iyi olacak, anneler ağlamayacak. Tekrar tüm annelerimizin günü kutlu olsun” dedi.

Daha sonra milletvekili aday adayları da günün anlamına dair kısa birer konuşma yaptılar.

Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Bülent Meşe, yaptığı konuşmasında; “Öncelikle bana 3 evlat veren çocuklarımın annesi Tuna Hanımın Anneler Günü’nü kutluyorum. Anne, karşılıksız, sınırı olmayan sevgi ve merhametin adıdır. Tarif etmek için ne söylesek kelimeler yetersiz kalır. Ben sizlerin şahsında, yüzlerinin hep gülmesi temennisiyle tüm annelerimizin gününü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Programda tüm bayanlara karanfil dağıtarak günlerini kutlayan Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. Müjgan Özdarendeli de; “Öncelikle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Annesi Zübeyde Hanımı ve ebediyete giden annelerimizi rahmetle anıyorum. Genel Başkanımız Merak Akşener Hanımefendinin, kendi annemin, tüm annelerimizin, anne adaylarımızın ve kendini anne hisseden tüm kadınlarımızın Anneler Günü’nü kutluyorum.  Ayrıca mesleğim icabı kadınlarımızın anne olmasına vesile olan bir insan olduğum için kendimi şanslı hissediyorum. Yıllar içerisinde benim bir sürü çocuğum oldu. Açıkçası, kendimde bir anne olduğum için siyasette yolculuğa başladım. Tüm çocuklarımız için anneliğin gereği olan koruma içgüdüsüyle ve kadınlarımıza sahip çıkmak amacı ile bu yola çıktık. Türkiye iyi olacak, annelerimiz iyi olacak diyorum ve tekrar tüm annelerimizin gününü kutluyorum” diye konuştu.


Konuşmaların ardından, kahvaltı eşliğinde sohbete devam edildi.  










Editör: Haber Merkezi