Bu sebeple, Kahramanmaraş Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Ali Arpasatan, bir açıklama göndererek, üyesi bulunan Cihat Sezal’ı tebrik etti ve başarılar diledi.

Başkan Ali Arpasatan açıklamasında; “On bir yıldır KASİAD üyesi ve son dört yıldan beri aralıksız yönetim kurulu başkan yardımcılığı görevini başarı ile sürdürmekte olan, Sayın Mehmet Cihat Sezal’ın AK Parti 5.sıra milletvekili adayı olarak listede yer almış olması Kahramanmaraş iş dünyası olarak bizleri son derece memnun etmiştir.

POLİTİKAYA YABANCI OLMAYAN BİRİ

Arkadaşımız Mehmet Cihat Sezal’ın seçilmesi halinde, milletvekilliği görevini başarı ile sürdüreceğine olan inancımız tamdır. Gerek ilimizin, gerekse iş dünyamızın sorunlarını çok iyi bilen, politikaya yabancı olmayan bir aileden gelen Sayın Sezal’ın bu başarısını kutluyor, kendisine ve tüm siyasi partilerimizin milletvekili adaylarına başarılar diliyorum.

24 Haziran seçimlerinin huzurlu bir ortamda yapılmasını, sonuçlarının ülkemiz ve iş dünyamız için hayırlı olmasını, kazananın TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ ve yüce  TÜRK MİLLETİ olmasını temenni ederim” ifadesini kullandı. 

 

Editör: Haber Merkezi