Ak Parti Ekinözü ilçe Başkanı Bünyamin Şakalar’ın yaptığı program kapsamında ilçede bir dizi ziyaretlerde bulunan Vekil İmran Kılıç: “ Ekingözü ilçemiz Kahramanmaraş’ın Turizm kapası ve bugün Ekinözü içmelerinden Türkiye’nin dört bir yanından gelen vatandaşlar hastalıklarına şifa aramakta olup, bu ilçemize ne yapsak azdır,” dedi.


Ak Parti Ekinözü ilçe Başkanı Bünyamin Şakalar : “ Bugün ilçemizdeki yapılan yatırımları yerinde gördük, hastane de yatan hastaları ziyaret ettik, mahalle ziyareti yaptık, Ekinözü içmeleri bölgesinde vatandaşlarsa sohbet yaptık, Belediye Başkanımız Nursi Çeleğeni makamında ziyaret ettik..




Sayın Vekilimiz İmran Kılıç , partililerimizle bir araya geldi, güzel bir ilçe gezisi oldu, Turizm sezönü sebebi ile Ekinözü ilçesine acı su içmeye gelen vatandaşlarla vekilimizi buluşturduk.. güzel bir ziyaret oldu,” dedi.


Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen ise : Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç ziyaretinden memun olduklarını kendilerine teşekkür ediyorum,” dedi.




Mübarek Cuma gününde Kahramanmaraş’ın Ekinözü ilçesine bir ziyaret gerçekleştirdik, Cuma günü bereketi ile güzel bir ziyaret oldu, İlçe başkanımız Bünyamin Şakalar , güzel bir organize yapmış aksamadan zamanında ziyaretimizi yaparak bugün ilçemizden ayrılıyorum, ziyaretimiz süresince bize iştirak eden Ak Parti Ekinözü teşkilatımıza teşekkür ediyorum, Bünyamin Şakalar başkanımıza teşekkür ediyorum, “ dedi.

Editör: Haber Merkezi