AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı Arif Saim Akıncı, müracaat dosyasını İl Başkan Yardımcısı Av. Fırat Görgel’e teslim etti.

Görgel, Akıncı’ya milletvekili aday adaylığının hayırlara vesile olmasını diledi.

Daha sonra kürsüye gelen Akıcı; Çanakkale 18 Mart Üniversitesi mezunu olan fakat Türkiye’ye olan sevdasından dolayı bitirdiği bölümün dışında sektöre atılıp yıllarca İstanbul’da turizm ve otelcilik sektöründe işletmecilik yaptığını ifade etti.

Sahibi olduğu her işletmede ekip ruhunun önemini çok çok iyi bildiğini belirten Arif Saim Akıncı, “Bana göre siyasette bir ekip işidir. Bu manada kendime çok güveniyorum, çünkü yıllarca bunu tecrübe ettim… Belki hayatımın büyük bir bölümü İstanbul’da geçti, lakin Kahramanmaraş benim için vazgeçilmez bir sevda bir özlemdi ve her Kahramanmaraş’a gelişimde metropol şehirlere nazaran başta gençlere yönelik sosyal faaliyetlerin ve sosyal yerleşim alanlarının azlığı dikkatimi çekti. Bu uğurda gençlerimiz için neler yapılmalı diye yıllarca kendi kendimle savaştım ve bu konuda birçok proje oluşturdum!” dedi.

Mecliste Kahramanmaraş ve ilçe gençliğinin temsilcisi olan bir vekil olması gerektiğine inandığını ve henüz 29 yaşında olması sebebiyle gençleri en iyi anlayacak ve onların talep ve isteklerini en iyi temsil edecek biri olduğuna dikkat çeken Akıncı, “Eğer bana fırsat verilir de meclise adım atarsam bu şehrin kalkınması, tanınması, gençlerin sosyal faaliyetlerinin artırılması, turizm ve otelcilik sektörünün Türkiye standartlarının üzerine çıkarılması ve daha sonra açıklayacağımız bir çok projenin gerçekleşmesi için yüreğimi ortaya koyacağıma hepinizin huzurunda söz veriyorum….

İmkansız diye bir şey yoktur. Zor olan vardır ama biz o zorları da birlikte başaracağız. Ben tek olmadığıma ve bütün genç neslin arkamda olacağına inanıyorum” diye konuştu.

ELE ELE, GÖNÜL GÖNÜLE VERİRSEK


Milletvekili seçildiğinde, önce meclise, sonra da kahraman kentimiz için yapılacak olan tüm projelere beraber yürüyeceklerini vurgulayan Akıncı, sözlerini şu cümlelerle tamamladı. “Bu yolda bu zamana kadar emek vermiş değerli büyüklerime çok teşekkür ediyorum ve kısmetse onlardan alacağımız bayrağı daha da yükseklere çıkartacağız… Kahramanmaraş ı ve Kahramanmaraşlı gençlerin sesini tüm dünyaya duyuracağız.

Başta hepimizin gönlünde taht kurmuş dava önderimiz, cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı, kararlı sözleri ve üstün zekasıyla Türkiye’deki dengeleri çok iyi bir şekilde sağlayan genel başkanımız ve başbakanımız sayın Ahmet Davutoğlu’nu, AK Parti Kahramanmaraş il teşkilatına gönül vermiş tüm yol arkadaşı abilerimi saygıyla selamlıyor bu kadar değerli insanların arasında olduğum için gurur duyuyorum… Ve gecesini gündüzüne katarak halkı haberdar eden siz değerli basın mensuplarına şükran ve minnet duygularımı sunuyor. Bu genç kardeşinize vereceğiniz desteklerden dolayı şimdiden sizlere çok teşekkür ediyorum…”

 

Editör: Haber Merkezi