Andırın halkı kaleye bu yolda yanında olduklarını dile getirerek bu yolda başarı temennisinde bulundular. Kale, köy, köy mahalle, mahale andırınlılarla her konuda temaslarda bulunarak mecliste görev verilirse görevi süresince halkla bağlantıda olacağını dile getirerek onlarla istişarelerde bulunacağını dile getirdi.

Kale, Andırın’da yaptığı açıklama’da tavır almanın zamanı geldiğini söyleyerek, Türk Milletinin tüm evlatları gibi ben de ülkemi ve insanlarımı seviyorum. Ülkemin son yıllarda içerisinde bulunduğu sosyal çalkantıları sağlıklı bulmadığım gibi kaygı ile izliyorum. Yaşadığımız günlerin endişe verici olması, ancak sadece endişelenmenin çözüme katkı sunmayacağını , tavır almak gerektiğini düşündüğümden aday adayı oldum. İleride çoçuklarımın ” siz o günlerde ne yapıyordunuz?” Sorusuna cevap verebilmek için , yaşadığımız sorunların çözümünde tarafımı belirtmek gayesiyle adayım dedi.

Halkın meclisinin kişilerin şahsi arzularının değil halkın sorunlarının çözüldüğü yer olduğuna ve siyasetin de bu amacı gütmesi gerektiğine inandığım için adayım. Kale, Andırın’lı hemşerilerimin görüş ve beklentilerini parlementoya taşımak, sorunlarının çözümüne katkı sunmak için adayım diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: Haber Merkezi