Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren İYİ Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Bülent Meşe, ilçe ziyaretlerini Pazarcık İlçesi ile sürdürdü.

Pazarcık İlçe Başkanı Levent Sümen, parti binasında düzenlediği toplantıda, Meşe’yi partililerine tanıtarak: “Partimizin bir birinden değerli aday adayları var. Tüm Kahramanmaraş’ta herkes bizim partimizin aday adaylarının kalitesi konuşuluyor. İşte partimizin değerli bir aday adayı daha karşımızda. Kıymetli kardeşimiz Bülent Bey. Kendisine çıktığı yolda başarılar diliyorum” dedi ve sözü Meşe’ye bıraktı.

İYİ PARTİ TÜRK SİYASETİNE YENİ BİR SOLUK GETİRDİ

Partililerine seslenen Meşe, önce ülke gündemine değindi ve gelinen noktada İYİ Parti’den vatandaşların büyük beklentisinin olduğu ve Türkiye’nin tek alternatif partisi vurgusunu yaparak, 24 Haziran’a kadar yılmadan yorulmadan hep bir birlikte çalışılması gerektiğini söyledi. 

İleri demokrasi için yola çıktıklarını belirten Meşe: “Ülkenin sorunlarına çözüm üreterek doğmuş olan partimiz, Türkiye siyasetine de yeni bir soluk getirdi. Adalet ve liyakatten uzaklaşan siyasi iktidardan kurtulmak için milletin isteği üzerine İYİ Parti kuruldu ve adete bir umut ışığı oldu.

Bende içerisinde bulunmaktan onur duyduğum bu iyilik hareketinden milletvekili aday adayı oldum.  Nasip olur sıralamaya girip, seçilirsem şehrimizin bütün değerlerini ortaya çıkarmak ve hızla gelişebilmesi için devlet yatırımlarından en fazla payı alması için çalışacağım” dedi.

24 Haziran seçimlerinin ülke için bir dönüm noktası olduğunu ifade eden Meşe: “Ülkemizin kaderini belirleyeceğiz. Demokrasi için, adalet için, yükselen bir Türkiye için, hep birlikte çalışıp, Genel Başkanımız Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı, partimizi de birinci parti yapacağız” dedi.

Pazarcık’tan partisine tam destek sözünü alıp ayrılan Meşe, Andırın ilçesine geçti.

ANDIRILININ GURBET DERDİ BİTECEK

Andırın İlçe Başkanı Ali Çatalbaş ve beraberinde çok sayıda Andırılının karşıladığı Meşe, partilileri ile kucaklaştı.

Yine ilçe halkının siyasilerden beklentilerini dinledi, ilçenin ihtiyaçlarını bir kez daha gözden geçirdi.

Meşe, burada yaptığı konuşmasında, ilçede yaşanan nüfusun azalışını gündeme getirerek:  “Biliyorsunuz ben bir yola çıktım. Sizlere hizmet için milletvekili aday adayı oldum. Nasip olursa meclise gidersem, Andırın ilçemizin de sorunlarını biliyorum ve bu sorunları çözmeye talibim. 

Bu gün ne yazık ki Andırın ilçemizde istihdam olmadığı için göç yaşanıyor. Bu göçü önlemek, gurbeti bitirmek için istihdam oluşturacak yatımların gelmesi gerekiyor. Yine buranın saklı kalmış doğal güzelliklerini yaylalarını, gizli kalmış tarihi kalelerini gün yüzüne çıkarıp, ilçeyi turizme kazandırmak önemli bir çalışma lazım. En önemlisi de ilçemizin yolunu yapmak. Andrınlı hemşehrilerime bu yol layık değil. İnşallah İYİ Parti iktidarında bu yol da yapılacak, ilçenin değerleri de gün yüzüne çıkarılacak” dedi ve Nurhak İlçesine doğru yol adı.


NURHAK DA İYİ’DEN YANA

Nurhak İlçe Başkanı Küçük Mehmet Şahin ve çok sayıda Nurhaklının karşıladığı Meşe, gördüğü coşkulu kalabalık karşısında: “ Nurhak da tercihini İYİ’den yana kullanacak. Bu coşku Türkiye’nin her yerinde yaşanıyor. Vatandaşımız, gerçek demokrasiye özlem duyuyor. Bu özlemleri 24 Haziran’da İYİ Parti’nin ülke yönetimine gelmesiyle son bulacak” dedi.

Burada da İlçe Başkanı Küçük Mehmet Şahin ve partilileri sohbet eden, beklentileri dinleyen Meşe; “Eğer kısmette varsa meclise gidersem, sıradan bir milletvekili olmayacağım. Zaten beni birçoğunuz tanıyor. Tek derdim Ülkeme ve şehrime nasıl hizmet edebilirim olacak. Yine her zaman sizlerle iç içe olacağım” diye konuştu.   


Daha sonra Ekinözü İlçesine geçen Meşe, burada önce partilileri bir araya geldi.  Partilileri ile kucaklaştı Ramazan aylarını kutladı. Teravih namazı sonrası ilçe esnafını gezen, tek tek hal hatır soran Meşe, vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaştı.



EKİNÖZÜ’NDE BÜYÜK BİR HAZİNE VAR

Meşe, Ekinözü İlçesinin turizmde hak ettiği yeri alamadığına dikkat çekerek: “Ekinözü ilçemizde bir hazine var ancak bunun kıymeti bilinmiyor. Allah’ın bizlere sunduğu bu şifalı suyun kıymetini bilemediler. 

Biz suyun ve ilçemizin tanıtımını en şekilde yaparsak, bu ilçede ne işsizlik olur ne de fakirlik. Ama önce turistlerin gelmesi için alt yapıyı oluşturmamız şart. Yediden yetmişe gelen misafirlerin aradığını burada bulması gerek ki uzun süre konaklasınlar. Ama merak etmeyin İYİ Parti yapacak, yeter ki sizler destek verin” dedi.

Meşe: “Biz bu ülkenin yönetimine talip iddialı bir partiyiz. İktidarın korkusu olduk. Ancak korkunun ecele faydası yok. 25 Haziran’da İYİ Parti yönetimi, ülkemizin üzerine güneş gibi doğacak” diyerek sözlerini tamamladı.


Editör: Haber Merkezi