Cumhuriyet Halk Partisi Kadın kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, Partisinin Seçim çalışmalarını yerinde incelemek ve destek olmak amacıyla Kahramanmaraş’a geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi 2015 Genel Seçimlerine iddialı bir şekilde hazırlanmak ve en az iki milletvekilini meclise göndermek için Türkiye genelinde ve Kahramanmaraş’ta seçim çalışmalarını yürütüyor.

Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Nilden Beyazıt Postalcı’nın Müftülük meydanındaki seçim bürosuna gelerek kadın seçmenlerden destek isteyen Dokuzcan, “Biz kadınlar hep sol tarafta yer almışız. Bu iktidarın kadını ikinci plana ittiği aşikar, bizler hep birlikte Nilden hanıma destek olup meclise göndermek için elimizden gelen çabayı göstermeliyiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Nilden Beyazıt Postalcı yaptığı konuşmada şunları dile getirdi. “Değerli Basın Mensupları, bugün bizi ziyarete gelen Kadın Kolları Genel Başkanımız Hilal Dokuzcan’a sizlerin huzurunda hoş geldiniz demek istiyorum. Kahramanmaraş Bizim İçin çok önemli bunu her ortamda dile getiriyorum. Genel Başkanımızın Kahramanmaraş’a gelmesinin bizim açımızdan en büyük artısı Kadınlara yönelik başlatmış olduğumuz seçim çalışmalarının Kahramanmaraş’tan başlamasıdır. Bizler kapı kapı gezerek dile getirdiğimiz projelerimize devam edeceğiz, hepiniz tekrardan hoş geldiniz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan ise yaptığı konuşmasında: “Daha önce Kahramanmaraş’a bir çok kez gelmiş biri olarak, burada bulunmaktan gurur duyuyorum. Öncelikle Partimizin başlatmış olduğu kadın adaylarına destek olmak için çıktığımız yolda ilk durağımız Kahramanmaraş oldu. Neden Kahramanmaraş derseniz, partimizin kadın milletvekili çıkarabileceği önemli yerlerden birisi olan Kahramanmaraş, kadın kolları olarak ta bize çok destek sağlayacaktır. Seçim bildirgemiz hazır, temel olarak yoksul bırakmayacak bir seçim kampanyamız var. Bildirgemiz çok somut, toplumun bütün kesimine indirgeyerek yaptığımız çalışmalar sonucunda çıkmıştır. Bildirgemizde bulunan bütün kampanyalar temelinde sol görüşlüler bulunuyor. Bizde kadın olarak hep sol görüşlü olduğumuz için aslında bizler için hazırlanmış bir bildirgedir. Bir uzak doğu atasözü vardır. “İnsan bir kuş gibidir” iki kanadını eşit oranda çırparsa yol alır. Biz kadınlar bu kanadın sol tarafıyız, erkekler ise sağ kanadı o yüzden kadınlar solcudur bunu da unutanlara hatırlatacağız” dedi.

Daha sonra partisinin Adıyaman milletvekili adayına destek olmak için yola çıkacağını dile getiren Dokuzcan, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlun’dan da selamlar getirdiğini söyleyerek sözlerine son verdi.


Editör: Haber Merkezi