Eğitim camiasındaki görevinden istifa eden Hulusi Alagöz, 7 Haziran 2015’te gerçekleştirilecek genel seçimlerde 25. Dönem milletvekilliği için Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’den Kahramanmaraş aday adaylığını partisinin Elbistan İlçe Teşkilatı’nda geniş katılımlı bir toplantı ile açıkladı.

Burada aday adaylığına ilişkin olarak değerlendirme yapan Alagöz, MHP’nin 2011 seçimlerinde Elbistan’da 13 bin 500 civarında bir oy aldığını hatırlatarak, “Bugün itibariyle Elbistan’da 12 tane aday adayımız var. Bu aday adaylarımızla beraber Elbistan’daki 92 bin seçmeninden 60 binin oyuna talibiz” dedi.

Alagöz’ün aday adaylığı açıklaması programına Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir, Ülkü Ocakları Başkanı Murat Kılınç ve çok sayıda partili katıldı.

Programın ilk konuşmasını yapan MHP Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir, Türkiye’nin iyi yönetilmediğini savunarak MHP’nin iktidara yürüdüğünü kaydetti. Demir, “Bu kutlu davanın iktidar yürüyüşü başlamıştır. Hepsi birbirinden değerli aday adaylarımızla ve teşkilatlarımızla omuz omuza vererek MHP’yi iktidara taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

MHP Kahramanmaraş milletvekili aday adayı Hulusi Alagöz de, Kahramanmaraş’a, Elbistan’a ve Türkiye’ye hizmet etmek için bu yola çıktığını belirterek;


“Bu hizmet yolunda kendimizi önce Allah’a sonra teşkilatlarımıza emanet ediyoruz. Türk milletinin geleceğine sahip çıkmak için, bayrağımıza, Kahramanmaraş’ımıza, Elbistan’ımıza, kadınlarımıza, gençlerimize, çocuklarımıza, engellilerimize, yaşlılarımıza, işsizimize, yoksulumuza sahip çıkmak için, bin yıllık kardeşliğimizin devamını sağlamak için, tek vatan, tek bayrak için aday adayı oluyorum. Bu hizmet yarışında bütün aday adayı dava arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Ülkemizin durumu Milliyetçi Hareket Partisi olarak bakıldığında ne yazık ki hiç de iç açıcı değildir. Bir tarafta doğu ve güneydoğu bölgelerimizdeki bölücü terör faaliyetleri, bir taraftan bu isteği destekleyen mevcut hükümetin tavrı ve akıl almaz tavizleri. Her tarafta hiç bitmeyen gittikçe artan türlü türlü yolsuzluk ve hırsızlık olayları ve hepsinden önemlisi iktidar partisinden olmayan vatandaşların artık huzurlu güvenli hayat sürememesi, ileriye dönük kariyer hedefleri yapamaması şahsım adına yıllardır beni çok olumsuz etkilemiştir” ifadelerini kullandı.

MHP iktidarının tek çare olduğunu vurgulayan Alagöz; “Hepimiz açık ve net görmekteyiz ki; şehrimizin ve ülkemizin MHP kadrolarına ihtiyacı bulunmaktadır. Yalana, talana, saltanat düzenine dur demek için 7 Haziran seçimleri hepimiz için çok önemlidir. Ülkemizin olduğu kadar Kahramanmaraş’ımız için de çok önemli olan bu seçimlerde, partimiz mutlaka iktidar olacak, halkımızın özlediği hizmetleri bir bir gerçekleştirecektir. MHP kazanırsa, ülkemiz kazanacak, Kahramanmaraş kazanacak, gençlerimiz, çocuklarımız kazanacak. Şehirlerimizde komşumuzla, esnafımızla, çiftçimizle, memurumuzla ve ailemizle rahat, mutlu ve yarınlardan endişelenmeden yaşamak istiyorsak birleşme ve sesimizi yükseltme zamanı gelmiştir. Bunun için MHP iktidarı tek çaredir” değerlendirmesini yaptı.

Elbistan özelinde de hizmetler ve yatırımlar noktasında eksiklikler bulunduğunu anlatan MHP Kahramanmaraş milletvekili aday adayı Hulusi Alagöz, açıklamalarını:

“Elbistan’ın ve Kahramanmaraş’ın biz bölgede yaşayanlar olarak çok iyi biliyoruz. Efsane milletvekili arkadaşlarımız gördük ama arazilerimizi sulayacak bir barajımızı bile yapamadılar. 4 tane ırmağımız var ama arazilerimizi sulayamıyoruz. Elbistan, merkezden gelen yatırımların hiçbirini alamamaktadır. Bir de büyükşehir çıktı, Elbistan’ın yolları, sokakları hiçbir şekilde düzeltilmedi Biz, seçim dönemlerinde hep iyi hikayelerle, pırıltılarla uyutulduk. Bu sürece MHP olarak ülkücü olarak dur diyeceğiz. Elbistan’ın gerçek hizmeti alabilmek için, Elbistan’daki ülkücüleri bir araya getirmek, teşkilatımızı daha güçlü yarınlara çıkarmak adına taşın altına elimizi soktuk. Birleştiren, bütünleyen, ötekileştirmeyen, herkese önce gönül kapılarımızı açarak, önce Cenab-ı Hakk’ın rızası sonra halkımızın rızasını kazanmak için yola çıkıyoruz. Yolumuzun başlangıç niyeti hayırdır ve inşallah akıbeti de hayır olur diye Cenab-ı Allah'tan niyazda bulunuyor ve sizlerin de dualarını bekliyorum. Dualarınız, desteğiniz ve teşkilatlarımızla birlikte var gücümüzle çalışacağız Allah yar ve yardımcımız olsun” cümleleri ile tamamladı.

Editör: Haber Merkezi