Sıradaki durağı Göksun ve Elbistan olan Gürz : “Türk Milletinin istikbalini dürüstçe taşıyacak kadrolar Milliyetçi Hareket’tedir “  dedi.

İlk olarak Göksun İlçe teşkilatını ziyaret eden Adem Gürz, parti teşkilatı ve yerel halk ile sohbet etti. Sohbet esnasında Göksun ilçesinin sorunlarını dinleyen Gürz,  “Ok yaya tabidir. Ben sizlerin ok’uyum. Sizin sesiniz, sizin yüzünüzüm. Sizlere hizmet için vekilliğinize talibim ” diyerek Göksunluların gönlünü fethetti.

İlçe teşkilatı ile de toplantı yapan Adem Gürz, ilçenin sorunlarını not aldırarak “Sizin için yola çıkıyorum,, desteğinize ve dualarınıza ihtiyacım var” dedi.

Daha sonra Elbistan ilçesine geçen Adem Gürz, adeta sevgi seli ile bayram coşkusu havasında karşılandı. 


Gürz, burada yaptığı konuşmasında: “Hiç kimse yaşamadığı, duymadığı, hissetmediği sorunları tespit edip yukarıya taşımayız. Bunun için sizinle birlikte yaşayan sorun ve problemleri gözleriyle gören ve duyan biri ancak dertlerinizle dertlenir ve bunu çözüm alanlarına taşıyabilir. Bu nedenle içinizden gelen birine destek vermelisiniz ve mutlu ferah günlere birlikte çıkmalıyız” diye konuştu.

“Sizi en çok anlayacak kişi, sizin içinizden biridir. Ben de sizlerden biri olarak sizin sorunlarınızı mecliste çözmek istiyorum” dedi ve Elbistanlıların takdirini topladı, destek ve dualarını aldı.  


“Yola çıkmaya karar verdiğinde,  girmedik gönül, sıkmadık el, dinlemedik sorun kalmayacak” diyen Adem Gürz, hız kesmeden gezilerine devam edeceğini ve Milliyetçi Hareket Partisinin sancağını her vatandaşın gönlüne dikeceğini söyledi.



Editör: Haber Merkezi