Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Mahmut Arıkan Ak Partinin Kahramanmaraş, Dulkadiroğlu ve Onikişubat ilçe teşkilat birimlerini ziyaret etti. Arıkan ziyarette yeni Türkiye ve Yeni Kahramanmaraş vurgusu yaptı. Arıkan; “Yeni Türkiye büyümüş, kalkınmış ve güçlü Türkiye’dir. Yeni Türkiye tüm farklılıklar ve renkleriyle toplumun tümünü kucaklayacaktır. Yeni Türkiye toplumsal refah, büyük ekonomi, siyasi istikrar ve ileri demokrasi üzerinde yükselecektir. Yeni Türkiye her insanın vatandaşı olmakla gurur duyacağı bir dünya devleti olacaktır. Yeni Türkiye bilgisi üretimi ve yönetimiyle büyük ve öncü lider bir ülke olacaktır.” DediArıkan’ın ziyarette ilk durağı Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Bilal Debgici ve Onikişubat İlçe Başkanı Ahmet Özdemir oldu. Özdemir ve Debgici ile bir araya gelen Arıkan siyasette halka hizmeti bir ibadet olarak gördüklerini, hizmet ederken önemli olanın Allah’ın rızasını kazanmak olduğunu söyledi. Ak Parti hükümetinin ülkeyi nereden nereye getirdiğinin bilindiğini belirterek, “Sayın Cumhurbaşkanımızın kurduğu Ak Partinin bu başarıyı kazanmasında tabiki teşkilatımızın büyük bir çabası var. Yerelde gece gündüz demeden, kar kış demeden kapı kapı gezerek, hükümetimizin icraatlarını anlatıyorlar. Teşkilat üyelerimiz büyük bir özveri içerisinde çalışıyor” dedi.

DAVAMIZA HİZMET EDEN AĞABEYLERİMİZİ DESTEKLERİZ

Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Aday Adayı Mahmut Arıkan’ın memlekete hizmet için koşturan değerli büyüklerinden biri olduğunu ve yolunun açık olması temennisinde bulundu.

Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Ahmet Özdemir ise Arıkan’ın yıllarda partilerinin içerisinde olduğunu ve parti çalışmalarına her türlü desteği sağladığını söyledi. Özdemir; “bu davanın içerisinde olan ve teşkilatımıza her yönüyle destek olan bir ağabeyimizin listede olmasını gönülden isteriz” dedi.

KADIN KOLLARINDAN TAM NOT ALDI

Arıkan’ın teşkilat ziyaretinde ikinci durağı ise Ak Parti 12 Şubat Kadın Kolları İlçe Başkanı Banu Pakdil ve yönetimi oldu. Pakdil ve yönetimiyle samimi atmosfer içerisinde sohbet eden Arıkan, Türk toplumunda kadınların yerlerinin ayrı ve haklarının ödenemez olduğunu dile getirdi. Arıkan; “sivil toplum örgütlerinde yıllarca yöneticilik yaptım ve bu kentin sorunları ile hem hal oldum. Bu arada sorunları en iyi siz hanımlar biliyorsunuz. Sizlerle her zaman diyalog içerisindeydim ve bundan sonra da diyaloğumu asla kesmeyeceğim. Telefonlarım 24 saat sizler için açık olacak ve bire bir kentin sorunlarını hep birlikte ilgilenip çözeceğiz” dedi.

Banu Pakdil ise İşadamı Arıkan’ın kadınlara verdiği önemi bildiklerini ve kadınlar olarak destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

12 Şubat Kadın Kolları ziyaretinin ardından Gençlik Kollarını da ziyaret eden Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Mahmut Arıkan Ak Parti Gençlik Kolları Kahramanmaraş İl Başkanı Kemal Çay, Gençlik Kolları Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ali Çam ve Gençlik Kolları 12 Şubat İlçe Başkanı Mehmet Akif Erduğan’la bir araya geldi.

GENÇ NESİL SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNDE OLMALI

Genç nesle toplumun önem vermesi gerektiğine dikkat çeken Arıkan, gençliğe verilen önemin ülke yönetimine büyük bir katkısı olacağını belirtti. Arıkan ayrıca gençlere tavsiyelerde de bulunarak; “ben sivil toplum kuruluşundan gelen biriyim. Gençlerimizin mutlaka sivil toplum örgütlerinin yönetim kadrosunda yer alması gerekir. Bu bilinçle çalışarak gençlerimizi sivil toplum örgütlerimizin yönetimine aldırılması için gereken gayreti göstereceğim” dedi.

Arıkan daha sonra Ak Parti Kadın Kolları İl Başkanı Ayşe Kılıç ve Kadın Kolları Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Serdar Sarıçiçek’i de ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

YENİ TÜRKİYE’NİN YENİ KAHRAMANMARAŞ’I OLACAĞIZ

Ziyaretlerde ülkenin 2023 vizyonunda Yeni Türkiye’nin Yeni Kahramanmaraş’ı olacakları mesajını veren Arıkan şöyle konuştu; “Eşsiz bir coğrafyada, köklü bir medeniyet birikimine sahip, 21.YY iddialı hedeflere girmiş, ülkemizle, devletimizle ne kadar gurur duysak azdır. Bu aziz memlekete hizmet etmek için gece gündüz çalışacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Ülkemiz 2023 yolunda Yeni Türkiye kavramı ile ifade edilen yeni bir döneme girmiştir.

YENİ TÜRKİYE NE DEMEKTİR

Yeni Türkiye büyümüş, kalkınmış ve güçlü Türkiye’dir. Yeni Türkiye tüm farklılıklar ve renkleriyle toplumun tümünü kucaklayacaktır. Yeni Türkiye toplumsal refah, büyük ekonomi, siyasi istikrar ve ileri demokrasi üzerinde yükselecektir. Yeni Türkiye her insanın vatandaşı olmakla gurur duyacağı bir dünya devleti olacaktır. Yeni Türkiye bilgisi üretimi ve yönetimiyle büyük ve öncü lider bir ülke olacaktır.

EN BÜYÜK 10 EKONOMİ İÇERİSİNDE OLACAĞIZ

Yeni Türkiye’nin yeni Kahramanmaraş’ı olacağız. Kahramanmaraş’ın 2023 vizyonunu belirlerken o gün ekonomiden sorumlu bakanımız ve başkanımızla beraber, Türkiye’nin 2023 vizyonunu ve hedeflerini söylediler. O dönemin Borsa Başkanı olarak bizde Ticaret ve Sanayi Odamız, İhracaatçılar Birliği Başkanımız, işadamlarımız ve sanayicilerimiz ve sivil toplum örgütünün başkanları ile hep birlikte Kahramanmaraş’ın 2023 vizyonunu belirledik. Türkiye 2023 de dünyanın en büyük 10 ekonomisi içinde yer alacak ve en az 500 milyar dolar ihracat yaparak 2 trilyon GSMH erişilecek. Kahramanmaraş ise Türkiye’nin gelişmiş 10 ekonomisi içinde yerini alarak 5 milyar dolar ihracat grafiğini yakalayacaktır.

BU HEDEFİ HEP BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

İlimizin 2023 vizyonu ve hedefi bu. Bu hedefi gerçekleştirmek için, Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, İl Başkanımız, Teşkilatlarımız, sivil toplum örgütlerinin başkanları, iş adamlarımız, çiftçimiz, her Kahramanmaraşlı, ilçelerimizle beraber yaparak bu hedefi yakalayacağız.”

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi