Katılımcılarla eğitimi sonuna kadar dinleyen Güvenç Sandıklar bizim namusuzdur, günlerdir sahada hiç durmadan çalışıyoruz inşallah 13 yıldır yaptıklarımızla emeklerimizin karşılığını alacaz ama bunun karşılığını sizin dikkatiniz, sizin sahiplenmeniz, sizin takiplerinizle inşallah alacağız bunun içinde sizlerin bu yaptığınız işi, yaptığımız işi namusumuz gibi sahiplenip ne gerekiyorsa yapmanız gerekiyor dedi.  



Seçim çalışmalarına  Pazarcık  Kırsalında devam eden  Güvenç, Salmanlı,  Kuzkent,  Eğrice, Kelleş, Sultanlar, Beşçeşme, Karabıyıklı mahallelerini ziyaret etti. Mahalle sakinlerinin sıkıntılarını dinleyen Güvenç  Türkiye’nin en büyük seçimine yaklaşırken bir tarafta Vatandaşa hizmet eden, ülkenin ekonomisini, asayişini, huzurunu düşünen bir parti diğer tarafta ülkeyi kaosa çekmek için elinden geleni yapan Tek vücut olmuş muhalefet partileri. Muhalefet o kadar art niyetli ki Bombalı Terör olaylarında dahi Maalesef mesele memleket meselesi dememiş kınayamamışlar dahi, sırf Ak parti zarar görsünde ne olursa olsun zihniyetine bürünmüş bir muhalefete inşallah halkımız 13 yıldır yapılanları görerek,  elini vicdanına koyacak ve bu Hayır’cı muhalefe dur diyecek, İnşallah 6 aydır hükümetsiz olan Türkiyenin önünü açacaktır dedi.
 


Ziyaretleri sırasında Milletvekili Celalettin Güvenç’e İlçe Başkanı Mesut Ganidağlı ve Yönetimi, Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ ve Meclis Üyeleri, kadın ve gençlik kolları eşlik etti
Editör: Haber Merkezi