Güvenç, seçim çalışmaları kapsamında merkezdeki Çağlayancerit ilçesi Boylu, Kale ve Soğukpınar mahallelerini ziyaret etti.

AK Parti Çağlayancerit İlçe Başkanlığında toplanan vatandaşlarla görüşen Güvenç, burada yaptığı konuşmada, 24 Haziran'da Türkiye'nin büyük bir imtihan içinde olacağını, hiç bir projesi olmayan, iftira ile yalanla iktidara geleceğini zanneden karşılarında adı muhalefet olan bir grubun bulunduğunu söyledi.

"TİKA'yı kapatacağım" diyenlerin bu kurumun ne yaptığını iyi bilmesi gerektiğini dile getiren Güvenç, şöyle devam etti:

"TİKA ne yapar arkadaşlar bilir misiniz? 5-6 bin dolarlık küçücük yatırımlarıyla dünyanın bütün bölgelerinde al bayrağımızı dalgalandıran, yeni Türkiye'nin dünyadaki en önemli ayak sesleri, küçücük yatırımlarıyla Osmanlı'dan, Selçuklu'dan kalan bütün tarihi eserleri ayağa kaldıran, 'İşte Türkiye geldi' dedirten bir kurum. Neden kapatacaksın TİKA'yı, rahatsız mı oldu Amerika? Rahatsız mı oldu sömürgeciler? İlk defa yerli ve milli olarak yapımına devam ettiğimiz, 'yerli otomobil projesini, Kanal İstanbul Projesi'ni durduracağım' diyen CHP cumhurbaşkanı adayına soracaksınız, diyeceksiniz 'bunu da mı Amerika söyledi, telefon mu geldi Amerika'dan emir mi geldi' diyeceksiniz."

Terör olaylarının minimize edilmesiyle turizmdeki canlanmaya dikkat çeken Güvenç, "Benim Kürt kardeşime şunları anlatacaksınız 'Devlet Demirtaş'ı camiden mi aldı? Okulda okuduğu için mi aldı? Her yerde terör propagandası yaptıkları için aldı. Hamdolsun ülkemizde bugün terör olayları minimize edildi diye bu yıl turizmde son yılların en yüksek gelirini bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Güvenç,  güçlü Türkiye, güçlü Meclis ve güçlü Cumhurbaşkanı için irade, erdem ve samimiyetle çalışarak 16 yıllık istikrarın sürdürülmesi gerektiğini dile getirerek, "80 yıldır 183 lira asgari ücret maaş alan vatandaşımıza 10 liralık ilacı 50 liraya verenleri unutmayın, unutturmayın." dedi.

Ziyaretlerinde Güvenç'e AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hanifi Coşkun Ağdur, İlçe Başkanı Mehmet Berk, Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki, İl Gençlik Kolları üyeleri, İlçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, kadın kolları teşkilatı ve gençlik kolları teşkilatları eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi