Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven başkanlığında oda başkanları ve iş yeri sahiplerinin katılımı ile gerçekleştirilen 'Kaldırım işgali' konulu toplantıda kaldırımların işgal edilmemesi vatandaşın mağdur edilmeden daha düzenli ve temiz bir Afşin için esnaflarla beraber istişare toplantısı düzenlendi.

 Belediye Başkanı başkanlığında düzenlenen toplantıya, Belediye Başkan Yardımcısı Nusrat Karataş, Zabıta Müdürü Gazi Kalay, Ticaret Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş ve Afşin’de bulunan Tüm manav esnafları katıldı.

 Kaldırım işgallerinin önüne geçmek istiyoruz;

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven; " Esnaf Odalarımıza bağlı tüm odalarımız ve tüm odalarımızdan kaldırım işgali sorununu çözme noktasında destek bekliyoruz. Toplantıya katılan oda Başkanlarımızın görüşü doğrultusunda ortak bir nokta bularak birlikte hareket edelim diye düşündük. Esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın daha nezih ve ferah bir afşin için çalışmaları hep beraber yaparak sorunları en aza indirilmesi için gerekli ilk istişare toplantımızı manav esnaflarımızla yaptık bu gibi toplantıları sık sık yaparak sorunları hep beraber çözme konusunda çalışmak istiyoruz. Diğer esnaf grupları ile de ileriki günlerde toplantı yaparak sorunlarımızı değerlendirip en kısa sürede çözmeyi planlıyoruz. Afşin’imizi hep beraber kalkındırmak ve sizlerden de bu çalışmalara destek vererek çözüm noktasına en kısa sürede sonuca ulaştırmak istiyoruz " dedi.

 Bu şehri beraber yöneteceğiz;

Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven; "Diyalog içerisinde olup sorunlarımızı beraber çözeceğiz.

Bu şehirde satış yapıyoruz, hepimiz sattığımızdan kazandığımızı yine bu şehirde harcayan insanlarız.

Bu şehir bizim. Amacımız hiç kimseyi mağdur etmek değil. Hiç kimseyi yok saymak değil.

STK Başkanlarımızda yerel yönetimin bir parçasıdır. Bu şehri beraber yöneteceğiz, beraber idare edeceğiz" şeklinde konuştu.

 Yol ya da kaldırım, genişliğine bakılmaksızın kaldırım işgaline son;

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven; "Toplantıya katılan Oda Başkanlarımızın genel görüşü hangi mahallede olursa olsun yol ya da kaldırım genişliğine bakılmaksızın kaldırım işgallerine son verilmesinin iş yeri dışında olan malzemelerin tamamının içeri alınması noktasında genel kanaat var. Bu uygulamayı gerçekleştirmek için çalışacağız" dedi.







Editör: Haber Merkezi