Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Süleyman Öner, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar ve Onikişubat İlçe Başkanı Mehmet Şeker’i makamlarında ziyaret eden Adem Gürz, başkanlarla istişarede bulundu.

Ülkücü camianın içinden gelen, teşkilatçılığı ile tanınan, partisinin sevilen isimlerinden Adem Gürz’ün ziyaretleri, başkanlar tarafından samimi bir karşılama ortamına sahne oldu.

Adem Gürz’ün milletvekili aday adalığı konusunda; İl Başkanı Süleyman Öner, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar ve Onikişubat İlçe Başkanı Mehmet Şeker, Ülkücü camianın içerisinden gelen, davasına bağlı, donanımlı bir aday adayı olduğunu ve kendilerini onurlandırdığını, mutlu ettiğini ifade ettiler.

Adem Gürz’ün, nasip olurda meclise gittiği takdirde, partilerini en iyi şekilde temsil edeceğini ve Ülkesine, Milletine üst düzeyde hizmetler sunacağına inançlarının tam olduğunu vurguladılar.

Adem Gürz ise başkanların bu ifadelerinin karşısında, onurlandığını bir yandan da yükünün kat kat arttığını söyledi ve ekledi: “Başkanlarıma gösterdikleri ilgiden dolayı öncelikle şükranlarımı sunuyorum. Teşkilatım benim için her şeyden önemlidir.

Ülkü ocaklarında yetiştim. Teşkilatın ne demek olduğunu, üstünlüğünü çok iyi bilirim. Her zaman teşkilatımın emrindeyim. 

Ayrıca Başkanlarımızın gösterdiği ilgi ve şahsımla ilgili düşünceleri beni onurlandırdı ve sorumluluğumu daha da artırdı.

İnşallah partim beni aday gösterir ve vatandaşımız da teveccüh gösterip meclise yollarsa, davama en iyi şekilde hizmet edeceğim.

Ülkücü hareketin iktidarında; milli ve manevi değerlerimize sahip çıkılacak. Siyasetimizin dinamiğinde milletimizin omzuna basarak siyaset yapmak değil, millet omuzlara alınarak siyaset yapmak vardır” diye konuştu.









Editör: Haber Merkezi