AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör beraberinde AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hakan Dereli ve ilçe yöneticileri ile birlikte Özgür Haber Gazetesini ziyaret etti.  

Ziyaretinde seçim çalışmalarını anlatan Cumhur İttifakı adayı Hayrettin Güngör, Özgür Haber Gazetesi Sahibi Neşe Yıldızhan’ın sorularını da yanıtlarken, uzman kişiler tarafından hazırlanan seçim beyannamesini 18 Şubat’tan sonra kamuoyuna duyuracağını söyledi.

İsminin açıklanmasıyla birlikte seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Güngör, Ankara’da yaşasa da bir Kahramanmaraşlı olarak sık sık memleketine geldiğini, hemşehrilerinden hiç kopmadığına vurgu yaparak şu açıklamalar da bulundu:

“Ben bir Kahramanmaraşlıyım ve memleketimden hiç bir zaman kopmadan. Her fırsatta soluğu memleketimde aldım. Aidiyet duygusu çok farklı bir şey. İnsan doğduğu topraklara kendini öyle borçlu hissediyor ki, bunu başka şehirde yaşayanlar çok iyi bilir.  Bir Kahramanmaraş aşığı olarak, en büyük arzum ve hedefim şehrime en iyi şekilde hizmet etmek.

Seçim çalışmalarımız kapsamında yaptığımız ziyaretler çok verimli geçiyor. Halkımızın beklentilerini dinliyor, ihtiyaçları yerinde tespit ediyoruz.  Benden beklentileri çok yüksek bu da şahsıma daha da büyük sorumluluklar yüklüyor. İnşallah biz de bu güvene layık olacağız” dedi.

Güngör, ayağı yere basan şehrin ihtiyaçları doğrultusunda öncelik sırasına göre hizmet edeceğinin önemle altını çizerek; “Uçuk kaçık projelerle değil, ihtiyaçlar doğrultusunda, hayal değil gerçekçi projelere imza atacağız. İsterseniz dev projelere imza atın ancak vatandaşın ihtiyaçları ve isteği doğrultusunda yapmadığınız hiçbir hizmet yerinde yapılan bir hizmet değildir” diye konuştu.

Belediyecilik konusunda tecrübesi ile bilinen, be sebepten dolayı kendisinden beklentilerin yüksek olduğu Güngör, profesyonel bir ekiple çalışacağını ifade ederek, adalet duygusundan şaşmayacağını, belediyenin tek kuruşunu boşa harcamayacağız” dedi.  

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan 11 maddelik seçim manifestosunda yer alan projelerin Türkiye’ye yeni bir şehircilik vizyonu kazandıracağını, sağlıklı şehirler oluşacağını söyledi.

Kısaca kentsel dönüşüme de değinen Güngör,  kentsel dönüşüm adı altında eskisinden daha yüksek, sağlıksız yapıların oluşmasına izin verilmeyeceğine, gerçek anlamda adım adım ilerleyen bir dönüşüm yolu izleyeceklerini söyledi.

Ziyaretinde basının da öneminde değinen Güngör; “Hepimizin ortak paydası Kahramanmaraş. Bu yüzden de hep birlikte istişare ederek şehrimize hizmet edeceğiz” diyerek konuşmasını tamamladı.

Editör: Haber Merkezi