AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Erkoç, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, AK Parti İl Başkanı Metin Doğan ve teşkilat üyeleri tarafından havaalanında karşılandı.

Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını söyleyen Gül, “Bu seçimde Cumhurbaşkanı halk tarafından seçileceği için tarihi bir anlam ifade ediyor. Bu seçimin en büyük anlamı Türkiye’de, hatta bu coğrafyada, Anadolu topraklarında ilk defa halk kendi Cumhurbaşkanını seçmiş olacak. Başbakan olarak 12 yıl hizmet eden Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, tüm milletin gönlünde taht kurmuştur. Her seçimde olduğu gibi yine halkın en doğru kararı vereceğinden hiç şüphemiz yok” dedi.

Gül, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanlarıyla  kentin genel sorunları hakkında bilgi aldıktan sonra  İl başkanı Metin Doğan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Erkoç, Onikişubat Belediye başkanı Hanefi Mahçicek ve Dulkadiroğlu Belediye başkanı Necati Okay ile birlikte Abdulhamid Han Camii’nde Cuma namazı kıldı.

Cuma namazının ardından esnafları tek tek ziyaret eden Gül, bazı esnafların ise sıkıntılarını dinledi.






 

Editör: Haber Merkezi