Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’ndeki Mart Ayı ilçe Danışma Meclisi toplantısının, Divan Başkanlığını Ender Umut Papuççu, Divan Üyeliğini ise Okan Oktar ve Mine Seda Koçkar yaptı. Toplantıya , İçişleri Bakanlığı Komisyon üyesi ve Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, İl Balkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, AK Parti İl, ilçe Yönetim Kurulu, Teşkilat mensupları ve muhtarlar katıldı.

İstiklâl Marşı ve Saygı duruşunun ardından Toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel; “ Biz inasnların ayağına gitmek zorundayız. Seçime kadar girilmedik ev bırakmayacağız. 2019 yılındaki seçimden de zaferlerle çıkacağız” dedi.

Göregel; “Konuşmamın başında, dün Siirt’in Eruh ilçesinde terör örgütlerince şehit edilen 6 güvenlik kuvvetimizi Allah’tan rahmet diliyorum, Yine bu saldırıda yaralanan gazilerimize acil şifalar diliyorum. Türkiye güçlü bir ülke. Düşmanları çok. Şu anda Suriye’de Güvenlik güçlerimiz Türkiye’nin selameti için mücadele veriyor. Kahraman askerlerimiz gece gündüz Türkiye’nin bekası için mücadele ediyor. Buradaki şehitlerimizi de rahmetle anıyorum. Gazilerimize Acil şifalar diliyorum” dedi.

2019 SEÇİMLERİNDE DE  ZAFERLE ÇIKACAĞIZ

Görgel; “2019 seçimlerine çok iyi hazırlanıyoruz. Üye çalışmalarımız devam ediyoruz. 9 bölgede, 36 mahallede toplantılarımız oldu. 2019 seçimlerine kadar girilmedik ev bırakmayacağız. 2019 seçimlerinde yeni zaferlerle çıkacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi