Amatör Spor Kulüplerine yakınlığıyla bilinen Gökhan Gökşen’e, Onikişubat İdmanyurdu Spor Kulübü Başkanı İbrahim Karatosun ve Yönetici Orhan Külek takımlarının formasını hediye etti. Hafta sonu Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Spor’un maçını izleyen Gökhan Gökşen, Amatörspor kulüplerinden Dumlupınar Spor-Kümbet Spor maçını da izledi. Kahramanmaraşspor Store’de Kahramanmaraşspor Taraftarlar Derneğinin misafiri olan Gökhan Gökşen’e Onikişubat İdmanyurdu Spor Kulübü de adını yazılı olduğu formayı hediye etti.

Gökhan Gökşen adının yazılı olduğu 46 numaralı formayı Gökşen’e desteklerini belirtmek için hediye ettiğini söyleyen Karatosun;” Şehrimizin yetiştirdiği değerlerden biri olan Gökhan Gökşen, bugüne kadar Kahramanmaraş’ı gerek kültürel gerekse her alanda temsil etti. Bugün buraya kulübümüz adına ziyarete geldik. Kulübümüz olarak kendisini temsil eden formayı hediye ettik. Bundan sonraki siyasi hayatında da kendisine başarılar diliyoruz.” Dedi.

Aldığı hediyenin kendisini çok duygulandırdığını söyleyen Gökşen; ”Kahramanmaraş’ta toplumun her alanında çok yetenekli insanlar var. Bu sporcularımız içinde geçerli. Amatör spor kulüpleri Kahramanmaraş’ımızın sporunun temel taşıdır. Tüm takımlarımıza başarılar dilerim. Onikişubat spor kulübünün hazırladığı bu sürpriz hediye beni çok duygulandırdı. Siyaset insanların sevgi ve desteğiyle yapıldığında kalıcı eserlere dönüşür. Bu desteği bana layık gören kardeşlerimin şunu bilmesini isterim. Bana destek veren her bir ferde layık olmaya onların düşüncelerini ve beklentilerini siyasette dile getirmeye çalışıyorum.”

GÖKŞEN’DEN MARAŞSTORE ZİYARET

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gökhan Gökşen Kahramanmaraşspor Store’u da ziyaret etti. Taraftarlar derneğini ziyaret eden AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı Dr. Gökhan Gökşen, Dün tribündeydim ve dün olduğu gibi bugünde tribündeyim”dedi. Kahramanmaraşspor sevgisini yakından bildiğimiz Kahramanmaraşlı sevilen doktor Gökhan Gökşen, Kahramanmaraşspor store ziyaret etti ve taraftarlar ile bir araya geldi. Kulüp yönetimi ve taraftar dernekleri ile bir araya gelen Gökşen, “Her zaman Kahramanmaraşspor maçlarına gidiyorum. Tribünde ki kardeşlerimiz de iyi biliyor. Biz seçimden seçime değil her zaman Kahramanmaraşsporluyuz. Takımımız için dün olduğu gibi bugünde tüm imkanlarımızda yanınızdayız. Taraftar kartımı zaten almıştım. Dün nasıl Kahramanmaraşspor tribünlerindeysem bugün de tribündeyim. Allah nasip ederde seçilirsem takımım için her zamanki yerimde tribünde olmaya devam edeceğim. Bu sene ligde kalacağız ve inşallah yeni sezonda da şampiyonluğun en büyük adayı biz olacağız” dedi.

“GÖKŞEN HOCA MECLİSE” SLOĞANLARI İLE KARŞILANDI

Hafta sonu Dumlupınarsporun amatör ligde Kümbetsporla yaptığı maçada katılan Gökhan Gökşen bu maçta taraftarların “Gökşen hoca meclise” tezahüratlarıyla büyük bir sevgi ile karşılandı. 2-1 biten maçta aldıkları galibiyeti Gökhan Gökşen’e hediye eden Dumlupınarspor Başkanı Serdar Şavkılı” Bugüne kadar her zaman yanımızda olan Gökhan Gökşen’i aramızda görmek bizleri çok sevindirdi. Bundan sonrada aramızda olacağını biliyoruz. Gökhan Gökşen’i mecliste milletvekili olarak görmek istiyoruz.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi