Dr. Gökşen seçim çalışması kapsamında Kahramanmaraş’ın önde gelen sivil toplum kuruluşları olan TES-İş’i ve Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliğini ziyaret etti.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Gökşen, Kahramanmaraş’ı AK Partiyle en iyi şekilde temsil edebilmek için bu yola çıktıklarını belirtti.

Gökşen kendisine verilen desteğin her geçin gün arttığının altını çizerek; “Şehrimizin en önemli sivil toplum kuruluşlarından olan TES-İŞ şube başkanımız Lütfi Ergin beye ve esnaf ve sanatkârlar odası birliği başkanımız Ahmet Kuybu’ya bizleri misafir ettikleri için çok teşekkür ediyorum. Sivil toplum kuruluşları şehir için çok önemlidir. Yaptıkları vazife esnafımızı ve bizleri onurlandırmaktadır. Bizler değerli başkanlarımızla yol almaya gayret edeceğiz. Ve Kahramanmaraş’ta yaşayan genciyle, yaşlısıyla her kesimden insanın görüşlerini biliyoruz. Bu duyarlıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” Dedi.



Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği (KMSOB)başkanı Ahmet Kuybu ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “ 7 Haziranda yapılacak genel seçimlerimizin ülkemize, milletimize hayırlar getirmesini diliyorum. Gökhan Bey’in hizmet konusunda gerek odamıza gerek esnafımıza faydalı olacağına inanıyoruz. Kendisinin deneyimiyle ve tecrübesiyle vekillik görevini hak ettiğini düşünüyoruz.” Diye kaydetti.


Ak Parti Milletvekili aday adayı Dr. Gökhan Gökşen son olarak ise (TÜMSİAD) il başkanını ziyaret etti.

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) il başkanı Adnan Toprak ise Dr. Gökhan Gökşen’in ziyaretinden dolayı memnun kaldığını dile getirdi. Çıkmış olduğu bu zorlu yolda başarılarının devamını diledi.

Editör: Haber Merkezi