Ziyaretler sonunda açıklama yapan Gökşen, ““Yapacağım hizmetlerle anılmak istiyorum” dedi.
25. dönem genel seçimlerde milletvekilliği için Kahramanmaraş’tan aday adaylığını açıklayan Dr. Gökhan Gökşen, seri ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.
 Seçim ziyaretleri kapsamında Afşin, Elbistan, Ekinözü ve Göksun ilçelerini ziyaret eden AK Parti Milletvekili Aday Adayı Dr. Gökşen, kendisine gösterilen ilgiye teşekkür etti.
 Seçim ziyaretleri sonunda açıklama yapan AK Parti Milletvekili Aday Adayı Dr. Gökşen, brokrat olarak görev aldığı kurumlarda birçok başarıya imza attıklarını ifade ederek, “Siyasete 24. genel seçimlerinde adım attım. Biz bu yola Abdal Halil ağa gibi kararlı, inançlı çıktık. Siyasetin uzun soluklu bir iş olduğunu biliyorum.

Siyaset emek verilerek yapılması gerekiyor.
  İnsana hizmet için yola çıktık. Siyaseti adam gibi siyaset yapan büyüklerimizden öğrendik. Makam ve mevki peşinde değil, bu millete hizmet edebilmek için yola çıktık. Bugün AK Parti’nin yapmış olduğu başarıları 2023 vizyonu rahatlıkla taşıyabiliriz. Gecemizi gündüzümüze katarak Kahramanmaraş'a hizmet edeceğiz. Siyasetin samimiyetle yapılması gerektiğine inanıyorum. Hayalim milletvekili olduğumda yapacağım hizmetlerle, eserlerde anılmak istiyorum” dedi.





Editör: Haber Merkezi