Bugün Ak Parti Pazarcık İlçe Binasında düzenlediği geniş katılımlı toplantı ile Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan AK Parti Kurucu İlçe Başkanı Faruk Kazlı, başvuru dosyasını İlçe Başkanı Harun Eskigün’e teslim etti.

İlçe Başkanı Eskigün, Mart 2019 Yerel seçimlerinin hayırlara vesile olmasını diledi, Faruk Kazlı’nın Kurucu İlçe Başkanı olduğunu hatırlatarak; “Kendisinin partimize büyük emeği geçmiştir. Yine Pazarcık için elini taşın altına koydu, aday adayı oldu.  Kendisine başarılar diliyorum” dedi.  

İşadamı Faruk Kazlı da yaptığı konuşmasında, partiye gönül vermiş, görev alan herkesin bayrağı yakarıya taşımaya çalıştığını, bu hizmet yarışında ise Belediye Başkanlığına talip olduğunu ve ilçesine en iyi şekilde hizmet etmeyi hedeflediğini söyledi.

31 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde de aday adayı olduğunu hatırlatan Kazlı: “Biliyorsunuz 30 Mart 2019 yılında mahalli seçimler olacak, bu kardeşiniz daha önceki 31 Mart 2014 seçiminde yine belediye başkanlığına aday adayı olmuştum.

O dönem Partimiz aday adayları içerisinden Yakup Hamdi Bozdağ’ı aday gösterdi. Uzun yıllar alamadığımız belediyeyi Yakup Hamdi Bozdağ ile Partimiz kazanmıştır. Burada sizlerin huzurunda belediye başkanımıza başarısından dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum.

Partimiz biliyorsunuz her seçim döneminde birçok belediye başkanlıklarında değişiklikler yapmaktadır. Bu değişiklikler arkadaşlarımızın başarısız olduğundan değildir. Buda böyle bilinmelidir. Geriden gelen yeni isimlerin önünü açmak, Partide devamlı olarak değişim ve dönüşümü gerçekleşmektedir. Bunun en canlı örneği bu kardeşiniz, bilirsiniz ki 2001 yılında kurucu ilçe başkanı idim. Sonrasında, Sırası  ile; Ramazan Çiftepala, Mesut Ganidağlı, şimdi de Harun Eskigün kardeşimiz bu bayrağı taşıyor.

Şuna inanıyorum ki tüm arkadaşlar bu bayrağı hep daha yukarı çıkarmışlardır. Bu arkadaşlarıma da buradan yaptıkları hizmetlerden dolayı hepsine teşekkür ediyorum.

Hiçbir arkadaşımız bulunduğu görevden ayrıldım diye Partimizden ayrılmadı ve gücenmedi, işte AK Parti bu!” dedi.

Aday adaylığı sürecinde tüm hemşehrilerinden de destek isteyen Kazlı; “Bu kardeşiniz bu gün sizlerin huzurunda AK Parti Pazarcık Belediye Başkan Aday Adaylığına başvurusunu yaptı.

Burada bulunan ve bulunamayan tüm Pazarcıklı hemşerilerimden aday adaylığım sürecinde desteklerini istiyorum.

Biliyorsunuz milletin gönlü Partimizden yanadır” dedi.

Kendisini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür eden Kazlı;  “Buradan tüm Pazarcıklı hemşerilerime sesleniyorum, HEP BİRLİKTE YENİ HEDEFLERE, der ‘Yolun açık olsun Pazarcık’ diyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.

Kimler Katıldı?

Parti İlçe binasına sığmayan bir katılımla, aday adaylığı başvurusunda  Faruk Kazlı’yı başta ailesi olmak üzere, dostları, eski belde belediye başkanları, mahalle muhtarları yalnız bırakmadı.  

Editör: Haber Merkezi