Esnafın dert ortağı olan Akgemci, öncelikle yok alan umutların yeniden kazandırılacağını ifade etti. 

Esnafa hayırlı işler dileyen ve destek isteyen Akgemci, beklentileri ve sorunları dinledi.

Akgemci, esnafın sorunlarının ortak olduğuna değinerek şunları söyledi: “Öncelikle halkımızın umudu kalmamış. Verilen vaatler havada kalmış, hayal kırıklığı yaşanmış. Biz umutları yeniden yeşerteceğiz. Bu şehrin aranılan sorulan bir marka şehir olacağını hep birlikte göreceğiz. Çünkü biz bunu halkımızla birlikte yapacağız.

Hep söylüyoruz, önceliğimiz mevcut sorunları çözmek olacak. Bunu yaptığımız zaman zaten marka şehir olmak için hiçbir engelimiz kalmayacak” dedi.



Seçildiğinde Mağralı Çarşısı gibi tarihi eskilere dayanan çarşıları tarihi dokusuyla modernize ederek vatandaşın hizmetine sunacağını ifade eden Akgemci; “Biz gelirsek esnafımızın yüzü gülecek” dedi.

Yönetim halkın bütünleşeceği bir belediyecilik anlayışı ile hareket edeceğini söyleyen Akgemci; “Bu şehir Kahramanmaraşlının hayal ettiği, arzu ettiği yaşa standartlarına kavuşacak.

Kuracağımız İşbirliği Koordinasyon Kurulu ile kamu kurumları, STK’lar, Muhtarlarımız kısacası bu şehrin bütün dinamikleri ile bir araya gelip nasıl bir şehir arzu ediyorsak, o yönde hizmetlerimizi sunacağız.

Belediyenin, halkın baktığı açıdan bakabilmesi, şehirde yaşayanlar gibi düşünmesi çok önemli. Bunu başaramazsak insanımızı mutlu edemeyiz” diye konuştu.



Mağralı esnafına gösterdiği yoğun ilgiden dolayı teşekkür eden Akgemci; “Tam destek sözünü aldık. Bizde hizmette öncelik sözü veriyoruz” dedi.

Akgemci’ye gezisi sırasında parti yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Belediye Meclis Üyesi Adayları Mustafa Evliye ve Abdulkadir Dedeoğlu eşlik etti.



























 

 

Editör: Haber Merkezi