Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Bekir Eryılmaz, seçim çalışmaları kapsamında ilçesinde çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmıyor.

Önceki gün Bertiz Bölgesinin, Başdervişli ve Boyalı Mahallerine ziyarette bulunan Başkan Adayı Eryılmaz ve Meclis üyesi adaylarını coşkuyla karşılayan halk tam destek sözü vererek, kendilerinden birinin başkan olmasını istediklerini belirttiler.

Daha sonra Karaziyaret Mahallesi ve Karataş Mahallesi TOKİ Konutları sakinleriyle bir araya gelen Eryılmaz, yine miting havasında bir toplantı gerçekleştirdi.

“Dulkadiroğlu’nu Dulkadiroğlu’nda yaşayanlar yönetsin” sloganıyla kutlu yolculuğa başladığını söyleyen Eryılmaz, projelerini anlatarak: “Bizim kimseyle derdimiz yok. Amacımız birilerini karalamak değil. Biz daha iyi hizmet edeceğiz iddiasıyla yola çıktık. Tek amacımız hemşerilerimize hizmet etmek” dedi. 

Vatandaşların beklentilerini de dinleyen Eryılmaz; “Sizi ancak sizden biri anlar. Ben de sizlerden biriyim, tüm sorunların çözümünü biliyorum, siz bana destek verin, ben hizmet edeyim” dedi ve tam destek sözünü aldı.

Editör: Haber Merkezi