Seçim çalışmaları kapsamında Şeyh Adil Caddesi esnaflarını ziyaret eden BBP Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Bekir Eryılmaz, büyük ilgi ile karşılandı.

BBP Onikişubat Belediye Başkan Adayı Fulya Köse ve Dulkadiroğlu Belediye Meclis Üyesi Adaylarıyla birlikte esnaf ziyaretlerini sürdüren Eryılmaz, esnafın beklentilerini dinledi, projelerini anlattı.

Esnafın derdini çok iyi bildiğini ifade eden Eryılmaz; “Esnafımızın derdini de dermanını da çok iyi biliyorum. Seçildiğim takdirde esnaflarımız için yerel yönetimlerin ne yapması gerekiyorsa fazlasıyla yapacağım. Belediyelerin görevi sadece kaldırım, yol yapmak değil. İlçesinde yaşayan tüm vatandaşların derdine çözüm bulmaktır” dedi, destek istedi.  

Gezisinin ardından basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Eryılmaz, Dulkadiroğlu’nun değişime hazır olduğunu söyledi ve “Dulkadiroğlu’nu Dulkadiroğlu’nda yaşayanlar yönetecek” dedi. 

Eryılmaz, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Biz iddialı bir şekilde adaylığımızı açıkladık. İddialıydık, çünkü halkımızın değişim isteğini, kendilerinden birinin belediye başkanı olmasını istediklerini biliyorduk. Amacımız kimseyi, kötülemek değil, biz daha iyi hizmet sunacağımızı iddia ediyoruz. 

Seçim çalışmalarımız boyunca halkımızın büyük bir teveccühü ile karşılaştık. Mahalle toplantılarımız adeta miting havasında geçiyor. İnşallah bu seçimi halkımızın teveccühü ile kazanacağız.”

Temiz siyaset şeffaf belediyecilik vurgusu yapan Eryılmaz; “Şehit Liderimiz Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun izinden gitmeye devam edeceğiz. Temiz siyaset düsturundan ayrılmayacağız. Her zaman halkımızla iç içe, istişare içerinde olarak, şeffaf bir belediyecilik anlayışı ile hizmet sunacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi