Kahramanmaraş Adliyesinde mazbatasını alan MHP İl Başkanı Ertuğrul Doğan, hayırlara vesile olmasını diledi ve birlik beraberlik mesajını burada da yineledi.

Doğan, burada yaptığı kısa konuşmasında şu ifadelere yerdi:

“MHP İl Başkanlığı çok şerefli bir makam. Böylesine şerefli bir makama biz layık gören ülküdaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. “Özlenen birlik, beraberlik için”  sloganıyla bu yol çıkmıştık bu fırsatı da ülküdaşlarımız bize verdi. İnşallah bu birlik ve beraberliği sağlayacağız.  Bana oy veren vermeyen tüm ülküdaşlarım benim kardeşimdir. MHP’nin çekişmelerle kaybedecek vakti yok. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin önderliğinde ve emrinde, ülkemiz ve şehrimiz menfaatine siyasetimizi yapacağız.

Liderimizi Sayın Devlet Bahçeli’yi de dün ziyaret ederek, kongremiz hakkında bilgiler verdik. Kendisinin de hayır dualarını aldık. Bundan sonra Allah’ın izniyle partimizi iktidara taşıma yolunda tüm gayretimizle çalışacağız.

Kazanan Kahramanmaraş’ımız olacak, ülküdaşlarımız olacak. Tekrar hayırlara vesile olmasını diliyorum ” dedi.

“Seçime yine itiraz edildi, ne olacak” sorusu üzerine Başkan Doğan, mazbatayı göstererek itirazın reddedildiğini belgeledi.  


Editör: Haber Merkezi