Büyük kurultay öncesi İlçe kongrelerini hızla tamamlamak isteyen Milliyetçi Hareket Partisi her hafta sonu bir ilçenin kongresini yapıyor.

Geçtiğimiz hafta sonu Çağlayancerit İlçe Kongresine katılan Milliyetçi Haraket Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Erdem Karakoç, 2015 seçimlerinde MHP’nin iktidar adayı olduğunu söyledi.

Seçime Mehmet Şahan başkanlığında tek liste ile giden MHP Çağlayancerit İlçe Kongresinin divan başkanlığını üstlenen hemşerimiz Erdem Karakoç, 2015 Genel seçimlerinin büyük önem arz ettiğini ifade ederek şöyle konuştu.


“2015 Genel seçimleri önemli bir seçimdir. Yolda gelirken arkadaşlarla konuştuk, seçimlerden Kahramanmaraş olarak canla başla çalıştıklarını ifade ettiler. Israrla halkın ayağına gidersek, halkımızda bizim çabamıza karşılık verecektir. Israrla yolumuza devam edersek, bütün seçimlerden başarıyla çıkarız. Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere Afşin, Elbistan, Göksun olmak üzere bütün ilçe Belediye Başkanlıklarını da kazanmamız mümkündür. Çünkü Kahramanmaraş’ta MHP’nin bir alt yapısı ve tabanı vardır. Çarenin millet olduğunu söylüyoruz. Çare sizsiniz. Demokrasinin gereği olarak sandıkta MHP olarak iktidar olmak istiyor ve milletimize güveniyoruz. Bu kutlu yürüyüşte hepinize güveniyor, saygılar sunuyorum” dedi.



Kongreye MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, İl Başkanı Ali Uyan, Kahramanmaraş MHP  Milletvekili Aday Adayı Mustafa Bastırmacı, Onikişubat Belediye Başkan adayı Yusuf Temizkan, Sivil Havacılık Sendikası Başkanı Kazım Karakuş, İl Teşkilatı ve Partililer Katıldı.

Kongre sonrasında Erdem Karakoç ve misafirler çarşı gezisi yapıp, vatandaşı dinlediler.








Editör: Haber Merkezi