Türkiye Beyazay Derneği Elbistan Temsilcisi Gökhan Kılıç, dernek yönetim kurulu üyeleri ile Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı GÜVENÇ’i TBMM’de ziyaret etti. Türkiye Beyazay Derneğinin çalışmaları hakkında bilgi veren derneğin Elbistan Şube Başkanı Gökhan KILIÇ, Milletvekili GÜVENÇ’ten derneğin projelerinin hayata geçirilmesi konusunda destek istedi.

Türkiye Beyazay Derneği Elbistan Şubesinin bu anlamlı ziyareti bizi mutlu etti, diyen GÜVENÇ, sözlerine şu şekilde devam etti: “ Engelli vatandaşlarımıza yönelik çalışmalarının hepsini takdirle karşılıyoruz. Engelli vatandaşlarımız konusu AK Parti’ninin hassasiyetlerinden biridir.  Beyazay Derneğine de bu konudaki faaliyetlerinden, örnek çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Biz AK Parti hükümeti olarak sosyal devlet anlayışı ile tüm engellilerin önündeki engelleri kaldırma gayreti içindeyiz. Geriye dönüp bakarsanız engellilerle ilgili en kapsamlı çalışmaların AK Parti Hükümeti zamanında yapıldığını göreceksiniz. Nüfusumuzun yüzde 12 sini oluşturan engelli vatandaşlarımızın günlük hayatta karşılaştıkları sorunlara çözüm bulmaya ve kendilerine yetebilen bireyler olarak hayatlarını sürdürmeleri için gerekli olan her türlü desteği sağlamaya gayret ediyoruz. Bu konuda sivil toplum kuruluşlarının da çalışmaları bizim için önemlidir.”

Beyazay Elbistan Şubesi Başkanı Gökhan KILIÇ, 2022 Nolu Kanunla ilgili önerilerinin yer aldığı bir dosyayı Milletvekili GÜVENÇ’e takdim etti. GÜVENÇ, Beyazay Derneğinin 2022 Nolu Kanunla ilgili talepleri konusunda Aile Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Sayın Aşkın ASAN’la bir telefon görüşmesi yaptı ve Beyazay Derneğinin konu ile ilgili taleplerini Bakanlığa iletti.

Editör: Haber Merkezi