Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’ye   1 Kasım seçimlerinden sonra Sözde Miliyetçi olanlar çirkin itamlarda bulunmaktadırlar ben  MHP Ekinözü Teşkilatım adına bu olayı nefretle kınıyorum dedi. 

1 Kasımda gönül isterdi ki iktidar olalım. merhum başbuğumuz Alparslan Türkeş beyin terbiye ve eğitiminden geçmeyenler bugün bu hareketin lideri dürüst bir o kadar bu davanın her kademesinde Başbuğumuzun yanında yer almış Sayın Devlet Bahçeli beye saldırıyorlardır.

Tüm samimiyetimizle  Genel Başkanımızın her daim emrindeyiz. iktidar hırsına kapılanlar, para hırsına kapılanlar, makam-mevki heveslileri bütün enstrümanlarıyla karşımıza çıksınlar, bizler bu oyunun farkındayız ve bizim için yazdıkları oyunu yırtıp yüzlerine atmakta da kararlıyız. 1 Kasım 2015 seçim sonuçları bizim inanmışlığımızdan zerre toz bile götürememiş, aksine bu oyunu ve başkaldıran MHP düşmanlarını gördükçe davaya imanımız artmış, doğru yolda olduğumuza bir kez daha kanaat getirmişiz. 
bu sinsi oyunları bugün anlayan biz Türk Milliyetçileri bütün varlığımızla ve inancımızla,  son nefesimize kadar Liderimiz, Türkmen Beyimiz,  Sayın Genel Başkanımız dürüst güvenilir bugüne kadar hiçbir yolsuzluk iddalarınakarışmayan köklü bir aileden gelen şerefli dürüst bir insandır. Bizler Genel Başkanımızın evlatlarıyız. Liderimizin milyonlarca evladı onun arkasındadır. Dimdik onurlu bir şekilde yanındayız yolun yolumuz dava davamızdır. 

HABER İsmail BOZDOĞAN 
Editör: Haber Merkezi