Belediye Başkanı Çeleğen ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada:  “Ekinözü’ne hizmet etme yolunda çalışmalarımızın önemli bir adımı olan bakanlık ve Milletvekili ziyaretlerimizi aralıksız sürdürüyoruz ve bu bağlamda 64. Hükümet Kültür ve Turizm Bakanı AK Parti Milletvekili Mahir Ünal’ın MYK’da yer almasından dolayı büyük sevinç duyduk.

Şehrimizin yetiştirdiği değerli siyaset ve kültür insanı, Bakanımız , milletvekilimiz Mahir Ünal'ın AK Parti Merkez Karar Yönetim ve Kurulu üyesi olarak yer almasının şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum Hükümet’te gururumuz olan Mahir Ünal Bey’ göğsümüzü bir kez daha kabartmıştır. 

Sayın Bakanımız Mahir Bey, birikimi ve donanımı ile ülke siyasetinde hep ön sıralarda yer almasının yanı sıra hizmet noktasında da her zaman hemşerilerinin yanında ve en büyük destekçisi olmuştur. Sayın bakanımız Mahir Ünal Bey, kısa geçmişte hayal olarak görülen çok sayıda hizmeti bölgemize kazandırmıştır. Bundan sonra da ülkemiz ve bölgemiz için yatırımların artarak devam edeceğine inanıyorum” dedi. 

64 Dönem Kültür ve Turizm Bakanı, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve MYK Üyesi Mahir Ünal ise Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen’in ve Belediye Meclis üyelerinin ziyaretinden dolayı duygu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
Editör: Haber Merkezi