Afşin’in gelecek seçimlerde ön sıralarda yer alacağını, kendisinin de tekrar aday olacağını öğreniyoruz. Eken, AK Parti’de siyaset yapmanın bir şeref olduğunu, özellikle Afşinli ve Kahramanmaraşlı hemşehrilerine hizmet etmeyi kendine bir borç telakki ettiğini söylüyor.

Eken; “inşallah bu dönem hem Afşin’i, hem de Kahramanmaraş’ımızı 2023’e hep beraber taşıyacağız. -Ak Partinin “Yeni Türkiye”, “Öncü güçlü Türkiye” “2023 Türkiye’si” hedefi vardır. Ak Parti milletle bütünleşmiştir. Nasıl ki 2011 seçimlerinde halkımız bizimle bütünleşti ise, inşallah 2015 seçimlerinde de hep beraber yine bütünleşeceğiz” dedi.

AK PARTİNİN VE BİZLERİN SİZLERLE YAPACAĞI

ÇOK DAHA BÜYÜK İŞLER VE HİZMETLER VAR!


“Afşin için neler yapılmalı, son günlerin sorunu su bu nasıl çözülmeli?” şeklindeki sorumuza ise Eken;  “Bu konuyu Ankara’da Sn Grup başkan vekilimizle de münazara etik. En hızlı çözümün Çöllolar Kömür Sahasından temin etmek olduğunu zaten kömür sahasında su tahliyesinin yapıldığını tahliye edilen bu suyun borularla şebekeye bağlanabileceğini aktardık.  Bu konuda Enerji bakanlığı ile ciddi temas kurulması lazım. Bu konuları inşallah gelecek aylarda yapacağımız Ankara ziyaretinde tekrar gündeme getirip takip edeceğiz ilgili makamlara aktaracağız” diye konuştu.

BİR MÜJDE DE GRUP BAŞKANVEKİLİMİZDEN

GELDİ; ‘AFŞİN’E KAMPÜS KAZANDIRILIYOR’


Eken anlatıyor; “Sayın Grup Başkanvekilimiz Mahir Ünal, Afşin sınırları içerisinde  Afşin ve Elbistan ilçeleri ortasında yer alacak Elbistan Teknoloji Fakültesi ile Afşin ve Elbistan Meslek Yüksek Okullarının bir arada olacağı 200 kişilik erkek ve kız öğrenci yurtlarının da içinde bulunduğu 2000 dönümlük bir araziye kampüs müjdesini verdi. Bu bizi memnun etmekte. İnşallah gelecek yıllarda daha  güzel  işler olacak.”

Editör: Haber Merkezi