AK Partiler Tarafından Yoğun İlgi Karşılanan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Ezacı Hamit Bülent Eken Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ile bir süre samimi sohbet etti.

Temayül’e katılmak için Kahramanmaraş’a gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Öznur Çalık’la da bir süre sohbet eden Eken ; “Sayın Genel Başkan Yardımcımızla Kahramanmaraş için fikir alışverişinde bulunduk.  Kendileri sağ olsunlar Adaylığımızın hayırlı olması temennisinde bulundular. Bizde kendisine teşekkür ettik.

Cumartesi günü Kahramanmaraş Fuar Merkezi’nde salonunda yapılan Milletvekili aday adaylarına ilişkin Temayülde, 7 Haziranda yapılacak olan Milletvekilliği genel Seçimlerinde oluşacak olan Milletvekilliği kadrosunun oluşmasında iradelerini yansıttıklarını İfade eden Eken  AK Parti Kahramanmaraş il ve İlçe teşkilatlarının hepsine teşekkür ediyorum.  Yüksek katılımlı bir temayül oldu. Teşkilatlarımız görüşlerini Temayülde yansıttılar.  AK teşkilatlar partisini temayülde de yalnız bırakmadı ve temayüle gelerek oylarını kullandılar.  

AK Teşkilatlarının Vefalı Teşkilatlar olduğunu daha önceki Açıklamalarımda belirtmiştim. AK Teşkilatlar Partimizin kuruluşundan beri Büyük fedakârlıklarla çalıştılar. Seçimlerde işin yükünü çeken her zaman teşkilatlardır.    Cumartesi günü temayülde biliyorum ki bir çok teşkilat mensubumuz işlerini güçlerini bıraktılar, temayüle geldiler.  AK teşkilatlarının bu fedakârlılarının karşılığını ödemek kolay değil. Sabırlı olsunlar Güzel günlerin yakın olduğunu burdan belirtmek istiyorum” dedi.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Hamit Bülent Eken’in Stantı da AK Partiler tarafından Yoğun ilgi gördü Misafirlere ise İkramlarda bulunuldu.

Editör: Haber Merkezi