Ak Parti 24. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ecz. Hamit Bülent Eken, 7 Haziran seçimleri için aday adaylığını açıklamasının ardından hızlı bir şekilde seçim kampanyasını sürdürmeye başladı.

Geçtiğimiz hafta içerisinde Elbistan, Göksun, Ekinözü ve Nurhak ilçelerine düzenlediği programda Eken, İlçe Belediye Başkanlarını, STK Başkanlarını ve esnafları ziyarette bulundu.

Ak Parti Kurucu Üyesi ve partinin her kademesinde görev yapmış deneyimli bir siyasetçi, aynı zamanda bölgesinde büyük oy potansiyeline sahip saygın ve sevilen bir isim olan Eken, gittiği her yerde büyük teveccüh ile karşılanıyor.

2011 seçimlerinden bu yana, çizgisini hiç bozmayan, seçmenle gönül bağını daha da güçlendiren Eken, şehrin tamamına hizmet için yola çıktığını özellikle vurgulayarak: “Ben tüm Kahramanmaraş’a hizmete talibim. Milletvekili, şehri bir bütün olarak ele alır, ihtiyaç doğrultusunda hizmetlerin, yatırımların gelmesini sağlar” dedi.

Ziyaretlerin ardından gazetemize yaptığı açıklamasında Eken; “Kuzey ilçelerimizi kapsayan programımızda, İlçe belediye başkanlarımızı ve STK Başkalarımızı ziyaret ettik. Fikir alış verişinde bulunduk. Başkanlarımızda bu ziyaretimizden memnun olduklarını ifade ederek, başarı dileklerinde bulundular.

Daha sonra esnaflarımızı ziyaret ederek, nasıl bir milletvekili istediklerini, beklentileri neler karşılıklı sohbet ettik.

Zaten seçim kampanyamızı başlatmadan öncede biz hep iç içeydik. Sık sık karşılıklı ziyaretlerde bulunuyorduk. Neticede ihtiyaçları ve beklentileri biliyoruz. Nasip olursa en üst seviyede memleketimize TBMM çatısı altında hizmet etmeyi canı gönülden istiyorum” diye konuştu.

Bu güne kadar partisinin kendine verdiği her görevi layıkı ile yerine getirme gayreti içerisinde olduğunu söyleyen Eken; “Milletvekili adayı gösterilip seçilirsem de hizmetin adresi AK Parti çatısı altında şehrime ve ülkeme en iyi şekilde hizmet edeceğim.

İstiyorum ki, partimiz iktidarında bundan sonra yapılacak hizmetlerde benim de katkım olsun.

Ülkemiz ve şehrimiz 12 yıllık AK Parti iktidarında sağlanan istikrar ortamı ile eğitimde, sağlıkta, ulaşımda kısacası her alanda çağ atladı.

Bundan sonraki süreçte inşallah bize de görev verildiğinde bölgemizin bilinen ihtiyaçları doğrultusunda hükümetimizin destekleriyle hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Seçim kampanyasının çok yoğun geçeceğini, sıkmadık el bırakmayacağını ifade eden Eken; “Başbakanımızın bizden bir istediği var. Oy potansiyelinde Konya’yı geçmemizi istiyor. Bizde sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayarak Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun bu emrini inşallah yerine getireceğiz” diyerek sözlerine noktayı koydu.



















 

 

Editör: Haber Merkezi