2015 Genel Seçimlerinde Ak Parti’den Milletvekili Aday Adaylığını geçtiğimiz günlerde Afşin ve Kahramanmaraş merkezde düzenlediği toplantılar ile açıklayan siyasetçi iş adamı Ecz. Hamit Bülent Eken gezi ve incelemeleri kapsamında  Ekinözü İlçesinde bir dizi ziyaretler düzenledi.

AK Parti Ekinözü İlçe Başkanı Bünyamin Şakalar’ı Ekinözü Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Güzel’in ziyaretlerinin ardından esnafları gezerek dua ve desteklerini istedi.

AK Parti Ekinözü İlçe başkanı Bünyamin Şakalara Hayırlı olsun dileklerinde bulunan Eken  Gezi ve incelemelerinde Ekinözü halkının göstermiş olduğu ilgiden memnun olan Eken; “Sizler bizimle olduğunuz ve gönül bağınızı koparmadığımız sürece, daima sizinle olmaya devam edeceğim. Bu kutlu yolculuğumuzda, bize yol arkadaşı olarak eşlik ettiğiniz sürece, bu yolda yürümekten asla vazgeçmeyeceğim. Biz, bizi seven önemseyen aynı karşılıkla sevdiğimiz ve önemsediğimiz kardeşlerimizle Rabbim müsaade ettiği sürece daima bir ve beraber olacağız. Ve inanıyorum ki birçok başarıya da birlikte imza atacağız.” dedi.


Editör: Haber Merkezi