Mağralı Mahallesi Muhtarı Ömer Saygılı’dan mahalle hakkında bilgiler alan Ejder Oruç, Mağralı Mahallesinin kendinde ayrı bir yeri olduğunu ifade ederek; “Bu mahallenin evladı olarak, kendimi hizmette sorumlu hissediyorum. Bana oy versinler vermesinler hiç önemli değil ama ben mahalleme olan vefa borcumu ödeyeceğim.

Modern bir Mağralı için gereken her türlü çalışmayı yapacağım. Genişleyen sosyal alanları ve özellikle de Mağralı Camiinin Külliyesi ile birlikte müştemilatını genişletilerek restorasyon çalışmasını takip edeceğim ve elimden geleni yapacağım. 

“Söz Veriyorum!” sloganıyla seçim kampanyamı yürütmekteyim. Bu slogan içi boş bir slogan değil. İnşallah Allah nasip eder meclise gidersem verdiğim sözleri bir bir yerine getireceğim. Ejder Oruç verdiği sözü tutar, bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.


Ülke gündeminin ve Kahramanmaraş’ın sorunlarının konuşulduğu sohbette Oruç, Muhtar Saygılı’ya projelerinden de bahsetti.

Ejder Oruç’a ziyaretinden ve mahalle ile ilgili güzel projelerinden dolayı ü teşekkür eden Muhtar  Saygılı; “Mahallemizde yetişen bir evladımızın mecliste olması bizleri gururlandırır. Allah yolunu açık etsin” dedi ve başarılar diledi.

Daha sonra Mahalle esnaflarını ziyaret eden Ejder Oruç, mahallelinin yoğun ilgisi ile karşılandı.

Esnafa hayır işler dileyen, hal hatır soran Ejder Oruç, eski dostları ile de geçmişi yad etti.










Editör: Haber Merkezi