AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi. İl Başkanı Metin Doğan, Sabancı Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin etrafının adeta ateş çemberi olduğunu söyledi.

Suriye ile ilgili sıkıntılar devam ederken Irak’taki olayların yeni sorunları beraberinde getirdiğini ifade eden Doğan, "Şüphesiz bir terör örgütünün, temel dış politika ilkelerinden olan diplomatik dokunulmazlığı bir kenara bırakarak vatandaşlarımızı, diplomatlarımızı, onların kıymetli ailelerini rehin alması asla kabul edilemez. Başta sayın başbakanımız, cumhurbaşkanımız, dışişleri bakanımız olmak üzere devletimizin çok değerli büyükleri bu krizin çözümü için azami bir gayret sarf etmektedirler" diye konuştu. 

Doğan, terör örgütü PKK yandaşlarının barış sürecini sabote etmek için çaba harcadıklarını belirterek, şöyle devam etti: "Çözüm sürecinden rahatsız olanların, oradaki terörden nemalananların en son girişimi bayrak indirmedir. Bayrak indirme hadisesinin sonrasında bir kısım muhalefet başta sayın başbakanımız olmak üzere AK Parti kadrolarının bayrak sevgisini, vatan sevgisini ve millet sevgisini sorgulamaya kalkmışlardır. Buradan söylüyoruz, sayın başbakanımızın ve onun çalışma arkadaşları olan bizlerin bayrak ve millet sevgisinin zekatını dağıtsak aleyhte konuşan muhalefete yeter de artar bile." 

Toplantıya, AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Mehmet Sağlam, Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu, Sıtkı Güvenç ile Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ve partililer katıldı


Editör: Haber Merkezi