Geçtiğimiz günlerde Mustafa Akpınar’dan boşalan Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı görevine MHP Genel Merkezinin takdirleriyle atanan MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Emrah Satıcı, yeni oluşturduğu yönetimini açıklamak adına MHP İl Başkanı Ertuğrul Doğan ve Onikişubat İlçe Başkanı Müfit Dal ile beraber basın mensuplarıyla bir araya geldi. Oldukça güzel ve samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda Satıcı, yeni yönetimi açıkladı. Yönetiminin açıklanmasının ardından seçim sürecine dair konuşan MHP İl Başkanı Ertuğrul Doğan, kendilerinin 12 adayı olduğunu belirterek, Cumhur İttifakı olarak 31 Mart’ta 12-0 yapacaklarını kaydetti. MHP’nin genel amaçlarında makamın değil, vatanın olduğuna dikkat çeken Doğan, Çağlayancerit ve Nurhak’tan memnun olduklarını da sözlerine ekledi.

Doğan, sözlerinin devamında şunları söyledi: “24 Haziran seçimlerinde şöyle bir çalışma yolu izledik; bildiğiniz üzere rotasyon usulüyle bir çalışma yaptık. Yani milletvekili adaylarımızın hepsini bir arada değil de ayrı ayrı bölgelere yazarak bir günde Kahramanmaraş’ın bütün ilçelerinde seçim çalışması yaptık.

Hatta milletvekili aday adaylarımıza da görevler yazarak da Kahramanmaraş’ı seçim boyunca en az 4 kere dolaştık. Bu seçimde de Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı ve ilçe teşkilatları kadın kollarımızla birlikte şehrimizin gidilmedik yerini bırakmayacağız. Her yerde olacağız. Yine rotasyon usulüyle çalışacağız.

Yani bir meclis üyesi arkadaşımız bir mahalledeyken diğeri başka bir mahallede olacak. Milletvekilimiz MDK Üyemiz, MYK üyelerimiz her seçimde olduğu gibi yine bu seçimde de görevliler. Onlarla birlikte şehrimizi baştan sona tarayacağız.

Biz Cumhur İttifakı olarak 12-0 yapacağız. Bizim iki adayımız yok. Bizim 12 adayımız var. Ama seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti belediye meclis üyeliğinde ayrı seçime giriyor.”

Kahramanmaraş’ın hiçbir ilçesini boş bırakmadıklarını ve çalıştıklarını vurgulayan Doğan, “Sayın milletvekilimiz, MDK Üyemiz ve MYK Üyemiz Kahramanmaraş ve İstanbul’da görevli. Sermet Bey Siirt ve Kahramanmaraş’tan sorumlu. Sefer Bey Kahramanmaraş ve Bartın illerinden sorumlu. Sefer Bey Kahramanmaraş’tayken ben Nurhak’taydım. Biz rotasyonlu bir şekilde çalışıyoruz. Şehrimizin hiçbir ilçesini boş bırakmıyoruz. Bugün buradayım ama yarın Çağlayancerit’te olacağım. Bugün ben buradayım sayın milletvekilimiz kuzey ilçelerimizde. Şöyle düşünün hepimiz toplandık ve aynı ilçeye gittik. Bu bir seçim çalışması olmaz. O zaman diğer ilçeler boş kalır ve zaman yeterli gelmez” şeklinde konuştu.

Aday Tanıtım Toplantısı öncesi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşüldüğü yönündeki kulis bilgilerinin tamamen dedikodudan ibaret olduğunu dile getiren Doğan, ittifak kapsamında kendisinin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşmediğini ifade etti. Doğan, son olarak sözlerine şunları ekledi: “Ben Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey ile ittifak kapsamında görüşmedim. Çünkü ittifakı MHP Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz Bey ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki Bey yönetiyor. Bunun haricinde konuşmaların tamamı dedikodu.”

Editör: Haber Merkezi