Sahada yaptığı çalışmalarına  dün Göksun, Andırın, Elbistan , Ekinözü, Nurhak, ilçelerini ziyaret ederek İlçe başkanlarını ve belediye başkanlarına gerçekleştirdiği ziyaretlerle aktif hale getiren Ak Parti  Kahramanmaraş Milletvekili A. Adayı Dilipak , yapmış olduğu ziyaretlerde milletvekili sıralamasına girdiği ve TBMM’de milletvekili olarak  Kahramanmaraş halkını temsil etmeyi hak ettiğinde nasıl bir milletvekili portresi çizeceğini anlatıyor.

Ziyaretleri esnasında; “İnsanların en iyisi insanlara hizmet edendir”bu süreç içerisinde geniş bir deneyim elde ettiğini ifade etmekten geri kalmayan Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili A. Adayı, Mehmet Uğur Dilipak, Kahramanmaraş halkına sunmak istiyorum. Çünkü ben Kahramanmaraş halkının ve yerel yöneticilerin bir milletvekilinden ne istediklerini en iyi bilenlerden biri olduğuma inanıyorum. Bu bilgimi ve deneyimi Kahramanmaraş halkına hak ettiği hizmetin en iyisini sunmak için harcayacağıma kuşkunuzun olmamasını istiyorum.” Dedi.

Ekinözü AK Parti İlçe Başkanına Hayırlı Olsun

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili A.Adayı Mehmet Uğur Dilipak  Seçim Çalışmaları Kapsamında AK Parti Ekinözü İlçe Başkanı Bünyamin Şakaları Ziyaret ederek Şakalara Hayırlı olsun Dileklerinde Bulundu.

Ardından ise Ekinözü belediye başkanı Nursi Çeleğeni ziyaretinde Konuşan Dilipak   İyi insan olabilmek için iyi insanlarla bir arada bulunmaya gayret etmeliyiz ancak bütün bunlara dikkat ederken, iyi insan kavramına geniş bir açıdan bakmamız gerektiğine de inanmalıyız. Bir insan için İyi insan vasfını taşımak ve ‘iyi insan’ olarak anılmak ne kadar önemli ise, aynı insanın iyi insan vasfı ile birlikte, iyi bir yönetici ve iyi bir idareci özelliğini de üzerinde taşıması gerekliliği vardır. İnşallah sizlerinden desteğiyle çıktığımız bu kutlu yolda Allah nasip eder Milletvekilli olarak Ankara’ya gidersek, İyi insan olmanın yanında, milletimizin beklentilerine cevap veren, milletin her haliyle hâllenen bir milletvekili imajı çizeceğime şimdiden söz veriyorum” diyerek AK Parti Ekinözü ilçe Başkanı Bünyamin Şakalar ‘a Görevinde Başarılar diledi.

Göksun Belediye Başkanına Ziyaret

Göksun belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın'ı makamında ziyaret ederek  aday adaylığı  süreciyle alakali görüş alışverişinde bulundu  bu sıcak karşılama ve ilgiden dolayi belediye Başkanına  Teşekkür etti..
Ardından İse  AK Parti Göksun İlçe Başkanı Mehmet Akif Bolat’ı Ziyaret etti.

NURHAK ZİYARETİ
Milletvekili aday adaylığı için Nurhak ilçesinde  ziyaret eden Dilpak . ilçe başkanı  Baki Kurt ve teşkilatı   Tarafından Karşılandı Sıcak ve samimi bir şekilde karşılan  Dilpak il Yönetiminde olduğu süre içersinde ilçe koordinatörlüğünü de Nurhak ta samimi sohbet havası içersinde gecenin bu geç vaktinde bizleri karşılayan Baki Kurt ve ekibine teşekkür ederim dedi  Bu arada Nurhak yeni ilçe başkanlığı binası taşınmışlar. Nurhak a yakışır yeni ilçe başkanlığı binası hayırlı olsun dedik. başkanımıza 5. Olağan kongresinde seçilmiş olmasından dolayı görevinde başarılar diledik dedi.

ANDIRIN ZİYARETİ
AK Parti Andırın ilçe divan toplantısına katılarak    Akparti Andırın İlçe Başkanı Şaban Avcı, Andırın belediye Başkanı Baki Tezcan  ile Görüşerek. Teşkilatımıza niçin aday adayı olmak istediğimizi anlatma imkanı verdiler. Kendilerine teşekkür ederim dedi.

ELBİSTAN ZİYARETİ
AK Parti Elbistan İlçe Teşkilatınında Ziyaret ederek Burada İlçe başkanı Yunus Kaan Kısaca Tarafından Karşılandı

Akşam saatlerinde AK Parti Elbistan İlçe Teşkilatını ziyaret eden  AK Parti  Kahramanmaraş Milletvekili A. Adayı  Dilipak, burada İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca  ile bir süre sohbet etti. Sohbetlerine parti yöneticileri ‘de eşlik etti. Başkan Kısaca Milletvekili A. Adayı Mehmet Uğur Dilipak’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

AK Partiye hizmet etmenin önemine değinerek tek başına iktidar olan AK Parti’de tüm gayretleri göstereceğini anlattı.  Dilipak , “ Kahramanmaraş’ın ve Elbistan’ın merkezde önemli bir seçmen sayımız var sizlerin vekili olmaya adayım.” Mesajı vererek partililere ve Başkan Kısacaya teşekkür etti.

Ardından ise Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Kücük’lede görüştü .

 

Editör: Haber Merkezi