MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu’nun, araştırma ve inceleme dalında daha önce yayınlanmış; “Kahramanmaraş’ın Ekonomisi”, “Dünden Bugüne Kahramanmaraş” ve “TBMM Çalışmaları” isimli üç ayrı kitabı bulunuyor. MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, daha önce yayınlanan kitaplarında olduğu gibi bu kitabında da Kahramanmaraş’ın tanıtımına ve gelişimine yönelik konulara geniş bir şekilde yer verdi.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Kahramanmaraş’ın tanıtımına ve gelişimine katkı sağlamak amacıyla hazırlamış olduğu Kahramanmaraş’ın İktisadi Kalkınmadaki Yeri isimli dördüncü kitabını, 29 Mayıs 2015 Cuma günü saat 17.30’da Kahramanmaraş Öğretmenevi’nde düzenlen bir kokteyle kamuoyuna ve Kahramanmaraş halkına tanıtacak.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu tarafından titizlikle hazırlanan Kahramanmaraş’ın İktisadi Kalkınmadaki Yeri isimli kitabı, 46 ana bölümden oluşuyor. MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, bu kitabında da daha önceki kitaplarında olduğu gibi iki dedesi merhum Hacı Süleyman Faik Dedeoğlu ve Hacı M. Celaleddin Çoğalan’ı unutmadı ve “Anılarına” bölümüne yer verdi.  

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, “Anılarına” diye başladığı kitabını geniş bir kaynakça bölümüyle bitirdi. MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, kitabında şehrin tarihine, kültürüne, turizmine, sanayisine, tarım ve hayvancılık gibi konularına geniş bir şekilde yer verdi.

Kahramanmaraş’ın İlçeleri ile ilgili genel bilgilere ağırlık veren MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu’nun kitabında, Kahramanmaraş’ın üretim, istihdam, genel ekonomik yapısı, ihracat ve ithalat gibi pek çok önemli konu da yer buldu.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu’nun Kahramanmaraş’ın İktisadi Kalkınmadaki Yeri isimli dördüncü kitabında ayrıca, Kahramanmaraş’ın el sanatları yemek ve tatlıları, dondurması ve kırmızıbiberi gibi diğer önemli konuları da yer almıştır.   

Editör: Haber Merkezi