Kahramanmaraş ve İlçeleri Dayanışma Derneği düzenlenen törenle hizmete açıldı. Çok sayıda davetlinin katıldığı törende konuşan MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Dayanışma derneklerinin önemine ve yaptıkları önemli hizmetlere de değinen MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, “Kahramanmaraş ve Malatya bir olmuşlar, kardeş şehir olmuşlar. Birlik ve beraberliği sağlamışlar” diyerek, derneğin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

MHP Malatya İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek, burada bir basın toplantısı düzenleyen MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, partililerle birlikte Malatya’da bir dizi ziyaretlerde de bulundu. MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, MHP Malatya İl Başkanlığı’nda düzenlemiş olduğu basın toplantısında hükümetin iç ve dış politikasını çok sert bir dille eleştirdi.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, ülkemizde 12 yıllık dönem içinde pek çok önemli değerin erozyona uğradığına işaret ederek, Anadolu’nun olmazsa olmazı olan tarım sektörünün kurutulduğunu açıkladı. MHP Kahramanmaraş Milletvekili Dedeoğlu, 2001 yılında 1 lira 25 kuruş olan mazotun fiyatının bugün 5 bin liraya dayandığına işaret ederek, tarımla uğraşan kesimin yaşanan politikalardan memnun olmadığını ifade etti. Süt ineklerinin kasaplara satıldığına da değinen MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, “Böyle giderse gün gelecek, süt bulamayacak hale geleceğiz” şeklinde konuştu.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, 4 eski bakan hakkında kurulan soruşturma komisyonunun çalışmaları hakkında da açıklamalarda bulundu. MHP Kahramanmaraş Milletvekili Dedeoğlu, komisyonun 20 gün sonra kapanacağını belirterek, dosyaların hiçbir çalışma yapılmadan kapanacağını sözlerine ekledi.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, “çözüm süreci” adı altında hükümet tarafından ortaya konulan çalışmalara da büyük tepki göstererek, “Türk Milleti hiçbir zaman teröristlerle masaya oturmamıştır” diye tepki gösterdi. 

Editör: Haber Merkezi