MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Şubat 2014’te ferdi kredi borcunu ödeyemeyenlerin sayısının geçen yılın aynı ayına oranla yüzde 63.4 artarak, 57 bin 116 kişiye yükseldiğini ifade etti.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, ayrıca bankalara kredi kartı borcunu ödeyemeyenlerin sayısı da yüzde 51.4 oranında artmış gösterdiğine işaret ederek, bu kişilerin sayısının 84 bin 148’e çıktığını ifade etti.

İyileştirme Yapılmalı

Konuyu Türkiye Büyük Millet Meclisi Gündemine taşıyan MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, ekonomik sıkıntılar nedeniyle bankalara olan borçlarını ödeyemeyen vatandaşlara iyileştirme yapılmasını istedi.

Ülkemizde insanların büyük bir kısmının geçim sıkıntısı çektiğini bildiren MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, gelir dağılımında ortaya çıkan adaletsizliğin sürekli olarak artış gösterdiğini sözlerine ekledi.

Ucuz İnternet ve Telefon

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, bir başka soru önergesinde de pahalı internet ve pahalı telefon faturası konusunu Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne taşıdı.


Abonelere, daha ucuz internet imkânı ve daha ucuz bir telefon hizmeti verilmesi konusunda çalışma yapılması gerektiğini de kaydeden MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, habersiz olarak değiştirilen internet ve telefon tarifelerinin de mağduriyete neden olduğunu açıkladı. 
Editör: Haber Merkezi