Çağlayancerit ilçesinin  her mahallesinde kapı kapı CHP’nin vaatlerini anlatan Dalkara ve Sümen vatandaşa 7 Haziran seçimlerinde CHP’ye oy verin çağrısında bulunuyor.

Dalkara ve Sümen Çağlıyancerit’te genel seçimlere 16 gün kala tempoyu artırdı.

Çağlıyancerit’in tüm mahallerine giderek kapı kapı oy isteyen Milletvekili adayları  CHP’nin vaatlerini anlatıyor ve 7 Haziranda yapılacak seçimlerde vatandaştan CHP’ye destek olmalarını istiyor.

7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerin Türkiye’nin geleceği açısından büyük önem arz ettiğini belirten CHP’li adaylar, asgari ücret, çiftçiye özel mazot, sosyal yardımlar ve emekliye verilecek desteklerin vatandaşlar üzerinde olumlu izler bıraktığını, halkın CHP projelerine olan inançları nedeniyle 6 Ok’a mühür basacaklarına dikkati çekti.

Seçim çalışmaları hakkında bilgi veren chp Kahramanmaraş 1. sıra Milletvekili adayı Kamil Dalkara, “Partili arkadaşlarımızla beraber hep göz ardı edilmiş, birtakım vaatlerle kandırılmış, son 13 yıldır hiç yatırım almamış Çağlıyancerit’te  her vatandaşımızın kapısını çalıyoruz. Mahalleri, , kahvehaneleri, dernekleri ziyaret edip CHP’nin parti vaatlerini anlatıyoruz. CHP’ye oy vermeyen kişilerin de ayağına gidip partimizin vaatlerini anlatıyor ve destek istiyoruz.  Bu seçimin öneminden, Ak Parti hükümetinden kurtulmamız gerektiğinden bahsediyoruz. Bunun ancak CHP ile mümkün olabileceğini söylüyoruz. Vatandaşlarımız bilinçli. Bizim vaatlerimizi gayet gerçekçi buluyorlar. Umarım 8 Haziran sabahı hep beraber CHP iktidarıyla uyanırız” dedi.

CHP’nin seçim vaatlerini herkese anlattıklarını belirten Kamil Dalkara şu ifadeleri kullandı, “CHP’nin seçim vaatleri çok gerçekçi ve Türkiye’nin ihtiyaçlarına cevap veren vaatler. Bizim partimizin vaatlerinden 70 milyon kendine pay çıkarabilir. İşçinin, emeklinin, memurun ve diğer tüm kesimlerin hakkını gözetiyoruz. Bizim partimiz iktidara geldiğinde asgari ücret bin 500 TL olacak, emekliye 2 maaş ikramiye verilecek, Yeni Merkez Türkiye projesini hayata geçirerek 2 milyon 200 bin kişiye iş imkanı sağlanacak, yeni anayasa ile Türkiye daha demokratik bir hale getirilecek. Bunun gibi daha sayısız vaatlerimiz var. Eğer halkımız CHP’yi tercih ederse bunların hepsi gerçek olabilir. Bunlar için yeterince kaynak var.”

CHP Çağlıyancerit  ilçe başkanının seçimlere çok iyi bir şekilde hazırlandığını belirten Kamil Dalkara son olarak şunları dile getirdi “İlçe başkanımız ve ilçe örgütümüz çok iyi bir kampanya yürütüyor. Kendisini kutluyorum. Sürekli sahadalar. CHP’nin iktidar olması için gece gündüz çalışıyorlar. Bizde elimizden gelen desteği vereceğiz”

CHP’nin iktidara en hazır parti olduğunu savunan Kahramanmaraş CHP Milletvekili adayı Kamil Dalkara, halkın CHP projelerine olan inançları nedeniyle 6 Ok’a mühür basacaklarını söyledi. Dalkara, ”Bunu ziyaretlerimizde yıllarca başka partilere oy vermiş birçok vatandaşlardan duymak güzel” dedi.

“Bölgede sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız” şiarıyla hareket ettiklerini belirten Dalkara ve Sümen, “Bu toplantılarımızda CHP’nin seçim bildirgesinde yer alan projeleri halka anlatıyoruz. CHP iktidarı, özellikle de dar gelirli kesim ve milli gelirden hak ettiğinin altında pay alan halkımız için önemli bir rahatlama dönemi olacaktır. Küçük çiftçi, tarım işçisi ve zar zor geçinin esnaf için planlanan destekleme modelleri de Türkiye için sağlıklı büyümenin de anahtarı olacak. İşsizlikte şampiyon olan Adana’mızda üretim teknolojilerini geliştirmek zorundayız. CHP kadroları olarak bizler bunu başarabilecek bilgi ve birikime sahibiz” şeklinde konuştular.

CHP’nin iktidara en hazır parti olduğunu vurgulayan CHP’li adaylar Kamil Dalkara ve Selim Sümen, CHP’nin eşit yurttaşlık bilinciyle hareket ettiğini ve toplumun tüm kesimlerini kucaklayacak projelerle dikkat çektiğini anlattı. CHP terbiyesi ile yetişmiş, hiyerarşiyi bilen bir insan olarak milletvekilliği makamını halkın yararına kullanacağını vurgulayan Dalkara, CHP’nin tüm örgütlerindeki hareketliliğe paralel olarak çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini, tüm adayların örgütlere bağlı bir milletvekili olarak onların taleplerini Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında dile getireceğinden hiç şüphesinin olmadığını sözlerine ekledi.

HABER : SUAT YENİPINAR

Editör: Haber Merkezi