Yerel seçimler yaklaşırken, belediye başkan adayları kadar muhtar adayları da çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Gazetemize ziyarette bulunan Onikişubat İlçesi Necip Fazıl Mahallesi Muhtar Adayı Halit Bekereci, mahalle sakinlerine hizmet etmek, huzurlu dolu, daha güzel yaşanabilir bir mahalle ortamı sunabilmek için aday olduğunu söyledi.

Mahalle sakinlerinden destek isteyen Bekereci, muhtarların görevlerinin belediyelerle mahalle arasında köprü olduğuna dikkat çekerek: “Bir muhtar adayının devasa projeler vaat etmesi hayalden başka bir şey değildir. Çünkü muhtarlıkların proje yapmak için bütçesi yoktur. Muhtarların görevi, mahallesinin ihtiyaçlarını tespit edip, ilgili belediye, kurum ve kuruluşlara aktarıp, beklenen hizmetin gelmesini hızlandırmaktır” dedi.  

Bekereci, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Kahramanmaraş İlimiz Merkez İlçesinin en güzel mahallelerinden Necip Fazıl Üstadımızın ismini taşıyan yerleşimi, ulaşımı, düzeni ve suç oranının hiç olmadığı Onikişubat İlçesinin örnek mahallesine 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçiminde Muhtar adayı oldum.

Bu güzel insanlara hizmet etmenin kendimin ve çocuklarımın da yaşadığı bu semti hep birlikte daha yaşanabilir hale getirmek için ekibimizle birlikte bu göreve talip olduk.

31 Mart 2019 tarihinden itibaren hakkımızda hayırlı ise bu görev bize verildiği takdirde; seçilen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Onikişubat Belediyesi ile istişare ve koordineli bir şekilde mahallemize hizmet etme yönünde bir gayret sarfedeceğimizi muhtarlık hizmetlerimizi aksatmadan muhtarlık binamızın da sürekli açık tutularak mahallemizin her eksiği bizim görevimizdir.

Necip Fazıl Üstadımızın ismini taşıyan mahallemize arsa müsait olduğu takdirde her semte her mahalleye yapılan Bilgi Kültür Evi (Taziye Evi), yaşlılara okuma ve oturma yerleri yapılması gençlerimize spor ve sosyal aktiviteleri ile hanımefendilere spor ve sosyal donatım alanlarını hayata geçirilmesi için çalışacağız.”

Editör: Haber Merkezi