Seçim Ofisi önünde halka ve partililere seslenen Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal  Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Belediye Başkan adayı Hayrettin Güngör ve Andırın Belediye Başkan Adayı Ahmet Doğan’a destek istedi.

IMF’Yİ TÜRKİYEDEN BİZ GÖNDERDİK

Ünal seçim otobüsü üzerinden yaptığı konuşmasında gençlere seslenerek “2013’te ne oldu biliyor musunuz gençler, 2013 te 13 Mayıs günü Türkiye İMF’ye olan borcunun son taksitini ödedi ve IMF’yi Türkiye’den gönderdi. Şimdi diyeceki gençler bu İMF ne? Bizim İMF’ye borcumuz vardı gençler, IMF’nin Türkiye Masası Şefi Cottarelli diye bir adam vardı oradan bir Çanta ile Türkiye’ye gelir Bakanlar, Başbakanlar bu adamın önünde düğme iliklerlerdi, ve bu ne yapardı biliyormu sunuz? Yatırımlar, Memur alımları, işçi alımları bunların hepsine bu adam karar verirdi, biz bunların son taksiti olan 26 Milyar borcumuz vardı, biz İMF’den borç almadık, 2002’den önce kalan borçları da ödeyip 2013’te IMFyi gönderdik.” Dedi.

DÜNYA DEĞİŞTİ BU CHP DEĞİŞMEDİ

Konuşmasına Millet İttifakı’nı da eştirerek devam eden Ünal;  “CHP Belediyeleri Personel Maaşlarını veremiyor, çöp yığınları devam, yolsuzluk devam, başka; bunların kafası da değişmiyor, geçen CHP’li vekilin birisi kalkmış 28 Şubat’ı savunuyor, bunların bir gazeteleri var , diyor ki: Adnan Menderes ile Recep Tayyip Erdoğan’ı mukayese edip aynı işleri yapıyorlar, yani şunu ima ediyor, Adnan Menderes’in başına gelenler sizinde başınıza gelebilir. Yahu biz 15 Temmuz cehenneminden çıkmışız, siz kimsiniz, siz kafayı değiştirin, Dünya Değişti, Bunların kafası değişmedi, siz 27 Mayıs İhtilal, darbeci kafanızı değiştirin, 28 Şubat’çı kafanızı değiştirin, siz 15 Temmuz’a kontrollü darbe dediniz, tiyatro dediniz, bu milletin yanında durmadınız, değişmesi gereken birisi varsa oda CHP’dir, CHP zihniyetidir. Ben şimdi soruyorum bu CHP’nin İYİ Partinin PKK’ya, FETÖ’ye hiç laf ettiğini duydunuz mu? Ama Tayyip Erdoğan’a, Ak Parti’ye bir şey olmaz olduğu zaman ne yaparlar bunlar, Milliyetçi Hareket Partisi’ne, Cumhur İttifakına, Devlet Bahçeli’ye Recep Tayyip Erdoğan’a hemen saldırıya geçerler, ya bir gün de FETÖ’ye PKK’ya karşı saldırıya geçin , siz bir günde şu milletin yanında durun, birde kendilerine Millet İttifak ismini vermişler, siz Millet İttifakı ismini hak etmiyorsunuz, size ancak Zillet İttifakı denir Zillet.” Dedi.

Daha sonra Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, Andırın Belediye Başkan Adayı Ahmet Doğan’ı halka takdim eden Ünal, 31 Mart Seçimlerinde Partisine destek İstedi.

Andırın Belediye’sinin yeni yapılan hizmet binasında açılışını gerçekleştiren Ünal ve beraberindekiler Daha sonra İlçe Kaymakamı Emre Dündar’ı da makamında ziyaret ettiler. Haber: İskender Zengin

   

Editör: Haber Merkezi