Çitil,  Kahramanmaraş Milletvekillerimizle, Belediye Başkanlarımızla, teşkilatlarımızla  hep birlikte hareket ederek Kahramanmaraş’ın sorunlarının üstesinden geleceğiz. Hep beraber çalışarak ilimizin kalkınması, gelişmesi ve modern bir il olması için çalışacağız. İlimizin bütün sorunlarını biliyoruz. Bundan sonra bu sorunları çözmek için gece gündüz koşturacağız. Telefonlarımız gece gündüz açık. Halkımız bizlere istediği anda ulaşabilirler” dedi.

Çitil Yaptığı açıklamada şunları belirtti: “Kıymetli Hemşehrilerim, sizlerin de malumunuz olduğu üzere; 01 Kasım 2015 Genel Seçimlerinde AK Partimiz 63 ilde birinci parti ve toplamda tek başına İktidar olarak sandıktan çıkmayı başarmıştır. Bu kazanılan demokrasi zaferinde Kahramanmaraşımız  % 72’lik yüksek bir oy oranı ile bayrağı göğüsleyen illerimizden olmuştur. Bu tablo vatandaşlarımızın; 13 yıldır onurlu ve omurgalı siyaset anlayışıyla Türkiye’mize yön veren AK Kadrolarımıza bir kez daha güvendiğinin ve desteklediğinin göstergesidir. Kahramanmaraşımızın yerelinde, seçim çalışmalarımıza başladığımız ilk günden buyana tüm ilçelerimizde ve mahallelerimizde gezip ellerini sıkıp gönüllerimizle kucaklaştığımız hemşehrilerimizin gösterdiği sıcak ilgi ve destek sayesinde bugün çok şükür yine kadirşinas Kahramanmaraşımıza hizmet etme imkanına kavuştuk. Hemşehrilerimizin bize gösterdiği teveccühün aynı zamanda sırtımızda ağır bir yük yüklediğinin bilincinde olacağımız kesinlikle unutulmamalıdır. Kıymetli vatandaşlarımız şundan kesinlikle emin olmalılardır ki; şahsım ve tüm parti teşkilatlarımızla birlikte; kapımızı çalan, telefonla ulaşan, sosyal medyadan mesaj gönderen, mektup yazan tüm hemşerilerimize partili partisiz ayrımı gözetmeksizin gerekli ilgiyi, alakayı göstereceğiz. AK kadrolarımız ve biz milletvekillerinin birlik ve beraberlik içinde ilk günkü aşk ve heyecanla kenetlenerek hız kesmeden, gece gündüz demeden ecdad yadigarı bu kutlu şehir ve hemşehrilerimiz için dur durak bilmeden, aynı inanç ve kararlılıkla çalışacağımızı ve Allahın izni ve inayetiyle hizmet üretmeye, sorunları çözmeye, kapıları açmaya devam edeceğimizi ifade etmek istiyorum. 
 

             
Gerek bulunduğumuz coğrafyada gerekse dünya arenasında saygın bir yere ve duruşa sahip olan Ülkemiz, mazlumların ve mahzunların sesi olmaya, bu itibarla kendisine istikamet verilen değil dünyaya istikamet gösteren güçlü bir Türkiye olma yolunda kararlılıkla hareket etmeye devam edecektir. Yeni Türkiye2mizin inşaasında ekonomik, sosyal ve demokratik adımlar hızla ve belli bir program dahilinde atılmaya devam edecektir. Üç aylık, altı aylık, bir yıllık programlarımız da hazırlanmış olup halkımıza verilen tüm sözleri hep birlikte çalışarak inşallah yerine getireceğiz.  

Bu duygu ve düşüncelerle sözlerime son verirken, gerek seçim sürecinde gösterdikleri özveri ve gayretleri bizleri yalnız bırakmayan sandık müşahitimizden İl Başkanımıza varıncaya kadar tüm parti teşkilatlarımıza ve güven ve istikrardan yana oy kullanan feraset sahibi aziz hemşehrilerimize  ve bizlere destek veren  değerli basın mensuplarımıza şahsım ve partim adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yarınımızın Allahın izniyle bugünümüzden daha güzel olacağı inancıyla hepinize hürmetlerimi sunuyor ve sizleri Allaha emanet ediyorum “ dedi.

Editör: Haber Merkezi