Ekinözü İlçesin Akpınar Mahallesinden olan CHP Ekinözü İlçe Başkan Adayı Hacı Çıtak Açıklamasında Cumhuriyet Halk Partisinden İlçe Başkan adayı olmak benim için büyük onur yıllardır Rozetini taşıdığımız Üyesi olduğumuz Partimizde delegelerin ısrarları üzerine İlçe Başkanlığına aday olduğumu açıklıyorum burada önemli ben veya diğer bir başka ilçe başkan adayın kazanması değil önemli olan Partimizin kazanması partimizin İl Teşkilatı ile Genel Merkezle uyum içerisinde olup Çalışmak bundan sonraki adımlarımızla partimizi ileriye götüreceğiz.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ekinözü İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Hacı Çıtak , “Partime hizmet etmek için ilçe başkanı adayı oldum. Ekinözü İlçesi’ne faydalı olmaya geliyorum” dedi.

Parti yönetimini de gençleştirmek, yeni yüzeler kazandırmak partimizin çıtasını biraz daha üst sevilere çekmek istedim. Ayrıca Benim aday olmam için halktan üyelerden, delegelerden de bir talepleri oldu. İstekleri oldu. Ben de kararımı vererek aday oldum. Yalnız şunu söylemekte yarar görüyorum. CHP çok büyük bir partidir. Kişiler gelip geçer . Önemli olan partiyi her zaman birinci kılmak ve çıtasını her zaman yükseltmek gayesi içinde olunmasıdır. Demokrasi yarışı olacak. Kaybedenin olacağını sanmıyorum. Kim kazanırsa kazansın yine birlik ve beraberlik içerisinde partimizin çatısı altında büyük bir dayanışma içinde olacaktır. Ekinözü’nün büyümesi lazım.

CHP başkanlık seçiminde sandıktan kişi değil, CHP çıkmalıdır. Birlik ve beraberlik bizi ilçede yine birinci parti yapacaktır. Hayırlı olsun. Hepinize teşekkür ediyorum,”dedi.

Bizler İlçe Başkanı olduğumuz takdirde kapımız ve Partimiz Tüm Halkına köylerine açık olacak bugün köylerimizden partimize gelen bir vatandaş partiyi kapalı gördüğü zaman inanın zoruna gidiyor özelikle köylerden vatandaşlarımızın bizlere aday olmamız için ısrar etmesi onları diğer adaylardan daha iyi temsil edeceğimiz içindir Özelikle Cumhuriyet Halk Partisine Ekinözü ilçesinde baktığınız zaman oy oranları daima Köylerden geliyor İlçe merkezinde fazla oy alamıyor inanın bu cumhuriyet Halk Partisine zarar veriyor bizler bunun önüne geçmek için geliyoruz dedi.

Editör: Haber Merkezi