Maraş’ın önemli ilçelerinden Pazarcık’ta dün açılan CHP seçim bürosuna halkın gösterdiği ilgi, seçime katılımın yüksek olacağının da işareti olarak değerlendirildi.
CHP Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özbolat ile CHP Erzincan Milletvekili Muharrem Işık’ın hazır bulunduğu açılış törenine CHP’li Belediye Başkanları ve partililerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.
Yeniden aday gösterilen CHP’li mevcut belediye başkanı Kamil Dalkara, yaptığı konuşmada “göreve geldikleri günden bu yana Pazarcık'ta çok sayıda başarılara imza attıklarını” belirterek, Kahramanmaraş ilçeleri arasında en başarılı belediye olduklarını ve bir dönem daha seçilmesi halinde yeni mahalle olacak köylere de aynı hizmeti götüreceklerini kaydetti.
CHP Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özbolat, halkçı belediyeciliğin başarılı bir örneği olarak gördüğü Pazarcık Belediyesinin “yeniden Cumhuriyet Halk Partisi’ne emanet edileceğini, bu konuda Pazarcık halkının birlik ve beraberlik içinde, kararlı bir mücadele yürüttüğünü” belirtti. Özbolat, “Gelecek dönemde de çok iyi çalışmalar yapacağına inandığım Kamil Dalkara başkana ve ilçe örgütümüze başarılar diliyorum. Ortak zaferimiz için her kademeden partili sizinle birlikte olacak. Yan yana ve birlikte çalışacağız” dedi. 





 

Editör: Haber Merkezi