31 Mart 2019 Yerel seçimleri için Pazarcık Belediye Başkan adaylığı için üç ismin başvurur yaptığı CHP’de Genel Merkez tarafından karar verilerek Av. Haydar İkizer aday gösterildi.

Seçimlerin çok çekişmeli geçtiği Pazarcık’ta İkizer’in aday gösterilmesi hem partililerini hem de hemşehrilerini heyecanlandırdı.

AV. HAYDAR İKİZER KİMDİR?

1969 yılında, Maksutuşağı köyünde doğdu. İlköğrenimini Maksutuşağı köyünde, orta öğrenimini Gaziantep Gazi Ortaokulu’nda, liseyi Gaziantep Şehit Şahin lisesinde tamamladı.

1985 yılında Ank

ara Üniversitesi Hukuk fakültesine girdi. Bu fakülteden 1989 yılında mezun oldum. Ankara Adliyesinde stajını tamamladıktan sonra 1991 yılında Pazarcık’ta serbest Avukat olarak çalışmaya başladı.

Pazarcık’ta Cumhuriyet Halk Partisinde; İlçe Delegeliği, İl Delegeliği, Kurultay Delegeliği, İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, İlçe Eğitim Sekreterliği ve İlçe Başkan yardımcılığı, 1999-2002yılları arasında ise İlçe Başkanlığı görevlerinde bulundu.

Çağdaş Hukukçular Derneği Ankara Şubesi Kurucu Üyeliği, Kahramanmaraş Barosu Pazarcık Temsilciliği Kurucu Başkanlığı, Pazarcık Meslek Yüksek Okulu Derneği Kurucu Üyeliği, Pazarcık Tüketici Hakları Hakem Heyeti Üyeliği yaptı. Evli ve 4 çocuk babasıdır.

Editör: Haber Merkezi